Sunday, 12. November 2017, World, 11.11.11 Restaurant Sterrebeek

from 12. November 2017 - 12:00 till 18:00
11 people attending
Event description
Een gevestigde waarde in Sterrebeek en ver daarbuiten. Het 11.11.11 restaurant van Sterrebeek. Zoals ieder jaar kan je bij ons weer terecht voor een (h)eerlijke maaltijd aan een democratiesche prijs en in een gezellige sfeer. Dit jaar serveren we een Latino-Amerikaans buffet en zoals elk jaar staan ook spaghetti, vegetarische spaghetti en dessert op het menu. Ook aan de dorstigen wordt er natuurlijk gedacht: een lekker glaasje Cava, wijn, verschillende bieren, fruitsap en andere frisdranken.

Vanaf 12.00u tot 17.00u. Eten kan zolang de voorraad strekt. Springkasteel en voor de allerkleinsten een gezellig en leuk kinderhoekje.

CAMPAGNE 2017: VOOR EEN HUMAAN MIGRATIEBELEID11.11.11 strijdt tegen onrecht en voor duurzame verandering. Dit jaar stellen we migratie en vluchtelingen centraal in onze campagne. Wereldwijd ontvluchten miljoenen mensen oorlog, vervolging, armoede, ongelijkheid, klimaatverandering... Oorzaken waar wij elke dag aan werken.

Wij vragen daarom een rechtvaardig migratiebeleid dat de grondoorzaken van migratie aanpakt, maar ook veilige en legale migratieroutes aanbiedt. Een beleid dat niet vervalt in een wij-zij-verhaal, een beleid dat verbindt.
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now