Saturday, 27. January 2018, World, Надмини ги своите ограничувања

from 27. January 2018 - 16:00 till 19:00
14 people attending
Event description
Работата на себе е едно од најважните патувања во нашиот живот. Тoa е една бескрајна авантура која не носи на места за кои не сме знаеле дека воопшто постојат во нас. Се што бараме и сакаме од животот веќе го имаме во нас. Не треба да очекуваме другите да не направат среќни, бидејќи секој е дојден овде да се погрижи за себе си.
Во текот на нашиот живот ние сме научиле многу работи со помош на оние кои се околу нас, сме ги преземале нивните верувања, ставови и односи во животот. Кога сме биле деца сме мислеле дека единствена реалност е онаа на која не научиле нашите родители и нашите блиски и во зависност од тоа во каква средина сме живееле ние сме преземале позитивно или негативно гледиште за животот. Сите тие уверувања и емоции кои сме ги научиле постојат и денеска во нас на несвесно ниво и управуваат со нашиот живот.
Многу често се случува да не ни се допаѓа правецот по кој одиме и ги обвинуваме другите или околностите за тоа. Велиме немаме доволно пари за да купиме нешто што сакаме, да одиме на некое патување или луѓето се лоши и завидливи затоа неможам да најдам пријатели или таков е животот - тежок - и мора да се прилагодиме. Но, вие треба да знаете дека од Вас зависи она што Ве опкружува. Односно, каков е Вашиот живот зависи од Вашето гледиште на него. Време е да прочепкате во себе и да тргнете по патот на бескрајната радост, среќа и исполнетост.
Ако сте спремни во новата година да прифатите дека сите прашања и одговори се наоѓаат во вас пријавете се на оваа работилница за да научете да се слушнете себе си.

Реализатор на работилницата е Елена Кабранова - психолог и тренер за личен развој по методата “Креирај се себе си“.
Редовна цена - 600 ден.
Цена за рана пријава до 20.1.2017 -300 ден.
За пријавување и други информации пишете ни во инбокс или на kabranovae@live.com
Со радост Ве очекуваме !!!
Mutirão para procurar a paciência que eu perdi

Mutirão para procurar a paciência que eu perdi

Saturday 03. March 2018
9525 shares
Mutirão pra saber pq a gnt nem ficou

Mutirão pra saber pq a gnt nem ficou

Thursday 01. March 2018
3610 shares
EDC México 2018
Saturday 24. February 2018
3335 shares
Firmas para traer a Dino Spumoni al Festival de Viña.
Wednesday 28. February 2018
1241 shares
Workshop: Aulas de Vingança com Emily Thorne
Wednesday 28. February 2018
158 shares
Lollapalooza Chile 2018
Friday 16. March 2018
9105 shares
BRASIL EM  LUTO
Thursday 22. March 2018
8577 shares
Ed Sheeran • Melbourne • ÷ World Tour
Friday 09. March 2018
7896 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now