Monday, 12. October 2015, Areenankuja 1, 00240 Helsinki, Jokerit vastaan Salavat Julajev Ufa

from 12. October 2015 - 10:00

Areenankuja 1, 00240 Helsinki

484 people attending
Event description
Lipunmyynnin toinen vaihe on käynnissä. Myynnissä ovat lokakuun seitsemän kotiottelua. Mukana on todellisia helmiä!

Lokakuu alkaa ryminällä, kun 1. päivä torstaina vieraaksi saapuu viime kauden KHL-mestari SKA Pietari ja heti perään sunnuntaina 4. päivä Aleksander Radulovin tähdittämä TsSKA Moskova, jonka Jokerit kukisti juuri Hartwall Arenassa lukemin 3-0 loistavan tunnelman keskellä.

SKA- ja TsSKA-ottelut ovat todella kysyttyjä ja liput myydään nopeasti. Kannattaa myös muistaa kotiotteluiden dynaaminen hinnoittelu, jossa lippujen hinnat muuttuvat kysynnän mukaan. Olethan ajoissa liikkeellä!

12.10. Hartwall Arenassa otetaan mittaa ex-jokereiden Sami Lepistön ja Linus Omarkin joukkueesta Salavat Julajev Ufasta, joka on yksi itäisen konferenssin suursuosikeista. Seura teki kesän aikana isoja satsauksia ryhmäänsä ja hankki Lepistön ja Omarkin lisäksi muun muassa Igor Grigorenkon TsSKA:sta. Joukkueessa pelaa myös suomalaishyökkääjä Teemu Hartikainen.

Vastus on vähintään yhtä kovaa luokkaa kaksi päivää myöhemmin, kun toissa kauden KHL-mestari Metallurg Magnitogorsk luistelee Hartwall Arenan jäälle. Veteraaniluotsi Mike Keenanin ryhmää johtaa edelleen kenties KHL:n tuhoisin ketju Sergei Mozjakin – Jan Kovar – Danis Zaripov. Myös Oskar Osala pelaa edelleen Magnitkan riveissä.

Lokakuu päättyy kolmen kotiottelun putkella, jossa ensimmäinen ottelu 27. päivä Avtomobilist Jekaterinburgia vastaan on Jokereiden 48-vuotisjuhlaottelu. Vastustaja on aloittanut kauden erinomaisesti ja johtaa itäistä konferenssia Magnitogorskin kanssa. Avtomobilistissa pelaa viime kauden jokeri Petr Koukal sekä ex-jokeripakki Tommi Kivistö ja raumalaislähtöinen hyökkääjä Eero Elo.

Kaksi päivää myöhemmin torstaina vierailulla on Jugra Hanti-Mansijsk, joka ei Avtomobilistin tapaan vielä viime kaudella pelannut Helsingissä. Jugra on jokeripakki Philip Larsenin ex-seura ja joukkueen riveissä nähdään muun muassa huipputaitava venäläislupaus Nikita Gusev, joka esitteli taitojaan viime kaudella KHL:n tähdistöottelussa.

Lokakuu saadaan päätökseen lauantaina varmasti jälleen loistavassa tunnelmassa. Vieraana on Kari Heikkilän valmentama Dinamo Riika, jossa pelaa Jokereiden yhden kauden piste-ennätyksen kaudella 2007-08 tehtaillut Ville Leino. Dinamo on ollut vahvassa vireessä alkukaudesta ja on pudotuspelivauhdissa.

Show me more

Tervetuloa Hartwall Arenaan lokakuun huippuotteluihin! Liput myynnissä Lippupisteessä!

Ottelut alkavat arkisin klo 18.30, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 16.00.

Jokerien kotiottelut pelataan Hartwall Arenassa. Otteluita mahtuu seuraamaan 13 392 henkeä. Kaikki tuolit ovat pehmustettuja ja seisomapaikkoja ei ole.

Jokerit hyökkää 1. ja 3. erässä fanikatsomon (103-104) puoleiseen päätyyn. Jokereiden fanikatsomo Eteläpääty käsittää katsomonosat 102-105.

Invakatsomo sijaitsee 113 ja 114 katsomoiden tasanteilla. Sisäänkäynti halliin pääovista.

Sunday, 20. January 2019, Istanbul, Mutirão para levar o nosso amigo Nicolas para visitar seu irmão Megamente.

Event description
Ajudem nosso amigo, o coitado foi separado de seu irmão na maternidade .
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now