Friday, 12. July 2030, Istanbul, Lokman Suresi

from 12. July 2030 - 3:00
Istanbul
TurkeyIstanbulSultanahmet meydanı34000
Show map
24 people attending
Event description

Monday, 26. December 2016, København, Råhuset Presents: Blikfang//Magnesia//Mogens Mohammed

from 26. December 2016 - 20:00
till 27. December 2016 - 1:00
Show map
26 people attending
Event description
Så er det snart, det går løs på Raahuset, med en aften fyldt med fest og farver! Der skal tages hul på nytårsfesten, og det er nu du skal kridte danseskoene, for du får rig mulighed for, at øve dig på alle dine mooves til sprød hiphop og smuk R&B.

Dørene åbner klokken 20, og så kan man lige nå en Happy Hour mellem 20 og 21, hvor man kan erhverve sig store fadøl for kun 25. kr.
- Entré 50 kr

Læs mere om bandsne herunder:

- Blikfang -

Blikfang er inderlig hiphop / RnB der river og flår for at komme ud af kroppen. Lyden af ungdommen med følelserne uden på tøjet. Med et tungt beat og lyrik fra hjertet er Blikfang lyden af København blandet med Toronto.

Blikfang er en sammensætning af to københavnske drenge der har dyrket musikken i mange år, men først nu har fundet sammen i en fælles lyd.
Duoen er ude med deres første single “Underkastet” og er snart aktuelle med deres første EP.

Blikfang er en del af Citadel. Citadel er et nyt københavnsk musikkollektiv bestående af de fire grupper: Fraads, Krystalsøn, Blikfang og Hingst. Citadel er fællesskab og kreativ deling, der gavner inspiration og kreativt output på tværs af medier og genrer. Citadel i sin fuldendte form lanceres i starten af det nye år. stay tuned.

Show me more

Lyt her -->

- Magnesia -

Kvartetten Magnesia spiller moderne R&B og inddrager elementer af både hiphop og klassisk musik. Bandet har siden 2013 spillet sig frem til en personlig lyd, der er karakteristisk for 2016-mixtapet ”S/T”. På scenen fremføres de elektroniske numre af en mere traditionel bandopsætning, så musikken stadig får lov til at leve. Forsangeren Majas sjælfulde vokal understøttes af resten af bandets stemmer og skaber variation og nærvær. Bandet glæder sig til at spille samt præsentere nyt materiale på sætlisten

Lyt her -->

- Mogens Mohammed -

Multiinstrumentalist, producer og rapper Mogens Mohammed fortæller med ironisk distance og hudløs ærlighed sin livshistorie med sit selvbiografiske debutalbum "City of Doom".
Lytteren tages igennem adskillige kapitler, hvor Mogens Mohammed på pænt dansk fortæller om sin tilværelse fra bunden af samfundet i sin ungdom på Nørrebro, og sine senere hårde år som afhængig af både *** og stoffer. Mogens Mohammed er et fantastisk eksempel på en mønsterbryder i det danske samfund, han formår at komme op på toppen efter rehab og ender der hvor han er i dag - som liebhaver i Nordsjælland.
Musikalsk er vi trap-hjørnet, hvor man både føler den hårde del af samfundet i numre som "Nørrebronx" og "Sorte penge", men også smager på klublivet i blandt andet "Area 51" og "Biler, damer og penge".
Euforien ved at være stofmisbruger opleves gennem numre som "420" og "Narko", men også nedturen ved at være ****** i nummeret "Komplikationer".
"Liebhaver" giver også lytteren en indsigt i, hvordan det er at være stinkende rig og meget bedre end alle andre mennesker.
3 Lige Fyre
Sprød, fængende og hård musik med dybe og poetiske tekster, som beskriver realiteterne i det senmoderne samfund. Live bliver det kombineret med et energifyldt show, hvor publikum fuldkommen mister pusten, når de forsøger at følge med i den enorme fest, som sker omkring dem.
3 Lige Fyre er kendt for monsterhittet "Später Alligator" og har spillet mere end 15 koncerter i Danmark!

Lyt her -->
"Ötekileştirme ,Ayrımcılık ve Damgalama"

"Ötekileştirme ,Ayrımcılık ve Damgalama"

Monday 20. November 2017
14 shares
Sónar İstanbul 2018

Sónar İstanbul 2018

Friday 30. March 2018
357 shares
Freestyle Dance Workshop / Akay Üstünel ile
Wednesday 27. September 2017
9 shares
Istanbul Cocktail Festival
Sunday 01. October 2017
667 shares
İstanbul Kahve Festivali
Thursday 21. September 2017
4157 shares
Fuckup Nights Festival
Saturday 30. September 2017
36 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now