Friday, 02. June 2017, Istanbul, Beşiktaş Lahmacun Festivali

from 02. June 2017 - 13:00
till 07. June 2017 - 16:00
Istanbul
TurkeyIstanbul
Show map
17487 people attending
Event description
Sizlere Lahmacun' umuzu, göz bebeğimizi anlatmayacağız. Öğrenci evlerimizin ucuz yemeği, zenginlerin 40 TL verip gösterişle yiyebildiği İbrahim Tatlıses'in resmi yiyeceği Lahmacun Fest' e hoş geldiniz.

Türkiye' nin önde gelen firmalarının da katılımıyla Lahmacun' u tanıtıp hep birlikte bu lezzeti tadacağız.

13:30 Alana Giriş
14:00 Lahmacun Yarışması ve Ücretsiz Lahmacun Dağıtımı
14:30 Eğlence

Saturday, 21. January 2017, Espoo, 21.01 Yöjuoksut Klubi - Kube, Hursti & Häkkilä ja DJ Nestar

from 21. January 2017 - 20:00
till 22. January 2017 - 2:00
Show map
34 people attending
Event description
Yöjuoksut Klubi avaa vuoden 2017 huikeilla bileillä, johon tuodaan lavalle suomiräpin ehdottomaan eliittiin lukeutuva Plug hitillään juuri kultaa striimannut Kube. Lisäksi esiintymässä nähdään Olari 21 Musiikin omat nuoret nousevat tulevaisuuden tähdet Hursti & Häkkilä. Keikkojen lomassa musiikista vastaa Suomen klubiskenen kärkinimiin lukeutuva tiskijukka DJ Nestar. Lokaationa on tuttuun tapaan Aloha & Bar Ohana Olarin ostarilla.

Liput tapahtumaan maksavat 8 EUR.

KUBE:

Kube on artisti, tuottaja ja DJ, joka on jo yli vuosikymmenen ajan työstänyt musiikkia sekä julkaissut muun muassa ”KBNRPNT mixtape” -omakustanteen ja Monsp Recordsin kautta tulleet albumit ”Lentokonetila”, ”Flow” ja ”Purppura”. Näistä ”Flow” nousi Suomen virallisen albumilistan sijalle 10 ja Rumban listan pronssipallille! Uusin levy "Purppura" julkaistiin joulukuussa 2015 Monspin kautta ja se sai niin medialta kuin kollegoilta ylistävät arviot. Myös Elastinen kunnioitti artistia kutsumalla tämän jäähallikeikkansa lämmittelijäksi sekä julkaisemalla "Lähiö lähiö" -remixin.

Kube on tehnyt yhteistyötä muun muassa seuraavien artistien kanssa; JVG, Cheek, Elastinen, Eevil Stöö, Mäkki, MNTTT, Asa ja Sini Sabotage.

HURSTI & HÄKKILÄ:

Hursti & Häkkilä on parivaljakko, joka on tehnyt yhdessä musiikkia jo vuosikymmenen ajan. Herra Hursti on puhdasverinen Itä-Helsinkiläinen ja Häkkilän juuret puolestaan ovat syvällä susirajalla, Joensuussa.

Miesten yhteistyö sai alkunsa tavanomaiseen tapaan internetin ihmeellisessä maailmassa. Ensimmäinen yhteiskappale johti biisikierteeseen, josta herrat eivät ole päässet irti vielä tänäkään päivänä, vaikka elämäntilanteet ovat muuttuneet ja pojat kasvaneet miehiksi. Yhteisen musiikin myötä ystävysten välille on muodostunut saumaton yhteys.

Show me more

Duon osapuolten tyylit ja kirjoitustavat ovat hyvin erilaiset, mutta toisiinsa yhdistettynä ne muodostavat taianomaisen ja täysin omanlaisen toisiaan täydentävänä soundin. Kappaleita miehet työstävät laidasta laitaan, eivätkä he ole lukittautuneet yhteen tyyliin. Hurstilla & Häkkilällä ei ole yhtä omaa tyyliä, vaan kaikki tyylit ovat heidän.

Tämä kaksikko on ehdottomasti lupaavimpia nuoria kokoonpanoja tämän päivän suomiräp-skenessä. Kun tämä Pandoran lipas avataan, niin mitä tahansa voi vielä tapahtua.

DJ NESTAR:

Suomen hip hop, dancehall ja afrobeat tapahtumista tuttu tansanialaistaustainen DJ Nestar lukeutuu Suomen kärkikastin tiskijukkiin ja soittaa säännöllisesti suurta suosiota keränneillä klubeilla Helsingissä, kuten esim. Club Glamour (Teatteri Forum), Helsinki Afrobeats Experience (Side Club), Capital Club & Bar, East Side Satrudays, Dancehall Saturdaze (Pressa) jne.
Sessiz sokaklaR

Sessiz sokaklaR

Sunday 03. October 2060
13 shares
Forever Young
Friday 12. November 2032
35 shares
اوقاآت بحس إنو  :$
Saturday 30. January 2038
1628 shares
SözLENİYORUM :) :)
Saturday 29. February 2020
22 shares
AZİZ YILDIRIM'a METRİS'te ZİYARET
Friday 03. March 2023
8 shares
YOLU OLMAYAN YOLCU
Saturday 10. April 2100
3 shares
Einmal in den Tümpel springen
Friday 12. June 2054
3 shares
ERKANLA ÇOK CANLI
Monday 30. December 2069
72 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now