Saturday, 10. March 2018, Medellín, Marcha pa que caiga nieve en medellin

from 10. March 2018 - 9:00
Medellín
ColombiaMedellín
Show map
364 people attending
Event description
plazoleta venitocamelo sanantonio

Wednesday, 25. January 2017, Falkenberg, Joshua James, Mastersons, Anthony D'Amato

from 25. January 2017 - 19:00 till 23:00
Show map
30 people attending
Event description
Joshua James
För tredje gången kan vi presentera Joshua James för den svenska publiken. Han kommer för bara fyra exklusiva spelningar i januari som en förberedelse inför skivsläpp våren 2017. Helt indie har Joshuas låtar letat sig in i åtskilliga stora TV-serier och videon till låten “Crash That Train” har över 2 500 000 visningar på Youtube. De flesta som hört låten “Coal War” undrar nog hur den undgått att blivit en än större hit för den breda massan.

Joshua är en udda fågel på americana-himlen. I Utah, långt bort från Nashville, Austin och LA har Joshua och det kollektiv av musiker och artister han omger sig med utvecklat sin alldeles egna variant av amerikansk kosmisk country och folkpop. En variant med stark karaktär men som samtidigt är väldigt lätt att tycka om.

Efter tre lugna år där Joshua koncentrerat sig på att vara småbarnsfar och hönsfarmare är han på väg tillbaka med ett färdiginspelat album och stor hunger att att möta sin publik igen. Vi älskar Joshua och står alltid redo att hjälpa till!

The Mastersons
Den tidigare Brooklynbaserade americana-pop-duon och äkta paret The Mastersons har sedan några år flyttat hem till Austin, Texas och tillhör stadens mest respekterade artister, både i eget namn och för deras rykte som exceptionellt duktiga musiker. Eleanor Whitmore har tidigare spelat och turnerat med ****** Spektor, Angus & Julia Stone och Shooter Jennings, maken Chris Masterson har jobbat med namn som Jack Ingram, Son Volt och Bobby Bare Jr. Duons begåvning har gjort dem till en del av Steve Earle's kompband the Dukes and Duchesses, där de haft en framträdande roll både på scen och på kritikerhyllad albumen "The Low Highway" och "Terraplane".
The Mastersons egna album "Birds Fly South" och "Good Luck Charm" (producerat av geniet Jim Scott, The Jayhawks, Neal Casal, Whiskeytown) är en imponerande uppvisning i strålande poplåtar byggda på lika delar GrammöterEmmylou-sång, The Jayhawks och Ryan Adams klassisk och Texas eklektiska Tex-Mex-hybrid av country, pop, blues, gospel och rock. Efter att The Mastersons turnerat ihop med Steve Earle & The Dukes & Duchesses under senare år besöker de nu äntligen oss i eget namn.

Med sig på turnén i Januari tar The Mastersons med sig labelkollegan från New West, Anthony D´Amato. Han kommer med ett hyllat Mike Moogis (First Aid Kit, Bright Eyes etc.) proddat album i bagaget och är New Wests påläggskalv inom Heartland-americanan.
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now