Sunday, 21. May 2017, Eindhoven, EMM Presents: Napalm Death, Brujeria, Power Trip | Effenaar

from 21. May 2017 - 16:30 till 23:00
Eindhoven
NetherlandsEindhovenDommelstraat 25611CK
Show map
127 people attending
Event description
“We’re Napalm Death from Great Barr. At your service!” En die service verlenen ze ons al sinds 1981. Ok, niet altijd in dezelfde bezetting. Sterker nog: niemand van de originele bezetting zit er meer bij, maar deze grindcoreduiventil heeft wel een aantal helden uit de metalscene in zijn gelederen gehad, waaronder Lee Dorrian (Cathedral) en Justin Broadrick (o.a. Godflesh en Jesu). Sinds begin jaren negentig is de line-up redelijk stabiel en brengen de Engelsen om de zoveel jaar weer een album uit dat zich meteen weer kan meten met de beste grindcoreplaten uit dat jaar. Maar simpelweg grindcorebandje-spelen is er niet bij voor de band uit Birmingham. Op de nieuwe plaat Apex Predator – Easy Meat komen de blastbeats nog harder aan, schemeren er industrial invloeden door en duelleren de stemmen van Barney Greenway en gitarist Mitch Harris lekker vuig.

Brujeria
Nog een band die een aantal bekende metalheads in zijn gelederen heeft gehad. De extreme metalband Brujeria (hekserij in het Spaans) had op een gegeven moment leden van Fear Factory, Napalm Death en Faith No More in hun boevenbende en brulde Jello Biafra ook nog ooit eens mee op de achtergrond. Maar dat zag je niet, want de band speelt altijd gemaskerd. Brujeria is net zo venijnig als een Mexicaanse drugsbende. Alleen zijn de pistolen vervangen door gitaren en zijn de beukende riffs de drugs die ze verhandelen. Deze “latinos” rammen eigenhandig de muur om die Trump wil bouwen.

Power Trip
“Pit-Perfect Thrash” noemt Loudwire de nieuwe plaat ‘Nightmare Logic’ van Power Trip. En daar is niets aan gelogen, daarom nemen we deze quote dan ook integraal over. Want beter goed gejat, dan slecht verzonnen. Dat gaat trouwens niet op voor Power Trip zelf, die kneiterharde hardcore (denk aan Cro-Mags) vermengt met old school thrash (S.O.D. of een piepjonge Sepultura). Het feit dat ze hun platen uitbrengen bij het gerenommeerde label Southern Lord (o.a. ook Nails, Sunn O))), Black Breath en Goatsnake) mag ook wel als kwaliteitsstempel dienen.

Saturday, 25. February 2017, Utrecht, EnSuite - Mardi Gras

from 25. February 2017 - 23:00
till 26. February 2017 - 5:00
Show map
26 people attending
Event description
Mardi Gras in Sydney is één van de grootste homofestivals ter wereld. Iedereen is omhult in spectaculaire en gekleurde kostuums, glitter & andere gekkigheid. enSuite haalt Mardi Gras naar Club Stairway, feest mee tot vroeg in de ochtend en laat je onder dompelen in een kleurrijk spektakel!

Carnaval? Kom gewoon 25 februari naar enSuite Mardi Gras dit jaar! <3

━━━━━━ LINE UP ━━━━━━
✘ Robert Vonk B2B DEN
✘ Pepe M

━━━━ INFO & TICKETS ━━━━
■□□□ EARLY BIRD: € 4
□□□□ NORMAL PRESALE: € 6
□□□□ DOOR: € 8

Haal zo snel mogelijk je tickets om deze heerlijke nacht niet te missen!


Show me more
TICKETS:

<3 LIKE ONS // ensuite
<3 VOLG ONS // @ensuiteutrecht
Stage Experience

Stage Experience

Sunday 17. December 2017
2 shares
Uptempo Maniacs

Uptempo Maniacs

Saturday 16. December 2017
16 shares
Rob Scheepers (uitverkocht)
Wednesday 18. April 2018
6 shares
Pre-Eindhoven Metal Meeting Beer Geek Meeting 2017
Saturday 16. December 2017
7 shares
Mahler 8
Friday 08. December 2017
11 shares
CCC.Levitatie
Sunday 03. December 2017
4 shares
Immanuel Kant
Sunday 21. April 2024
16 shares
Papgat X 2018
Sunday 11. February 2018
14 shares
We Are Electric - Klokgebouw 2017
Saturday 25. November 2017
239 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now