Saturday, 04. March 2017, Den Haag, Den Haag Fashion Night

from 04. March 2017 - 19:00 till 23:30

Den Haag

141 people attending
Event description
De Fashion Nights zijn evenementen van formaat. Het doel dat de stichting wil bereiken is veelzijdig. Het vergroten van de naamsbekendheid en het verhogen van de omzet van de fashion designers zijn slechts een paar van de doelen welke de stichting voor de ontwerpers nastreefd.

Na het grote succes van de Arnhem Fashion Night van vorig jaar, organiseert de stichting Catwalk4u de Den Haag Fashion Night.
Tijdens een Fashion Night krijgen toonaangevende designers de mogelijkheid hun collectie te presenteren doormiddel van een modeshow.

Professionele modellen zorgen voor een geweldige show. Uiteraard zullen wij altijd zorgen voor een sfeervolle, passende locatie en krijgen de bezoekers aan het einde van de avond een goed gevulde goody bag mee naar huis. Ons team bestaat uit ervaren en bekende namen uit de fashion industrie. Van begin tot het einde streeft de stichting dan ook naar een absoluut succes.

Met andere woorden, de shows zoals de grote namen neerzetten, maakt de stichting toegankelijk voor jonge en vooruitstrevende ontwerpers die straks de nieuwe trends gaan bepalen.

De stichting laat bewust maar 9 designers per Fashion Night deelnemen aan de show. Dit om zeker te zijn dat iedere ontwerper opvalt en de nodige aandacht krijgt.

Om dit alles voor elkaar te krijgen is uw hulp gewenst. Op de volgende pagina’s leest u meer over de samenstelling van het evenement en wat voor sponsor mogelijkheden er zijn.

De avond zal in de vakkundige handen zijn van Nathalie Den Dekker. In 2013 werd zij verkozen tot Miss Nederland International, waardoor zij Nederland mocht vertegenwoordigen op de internationale Miss International op 17 december 2013 in Japan, waar ze de tweede plaats behaalde. Nathalie den Dekker is tegenwoordig presentatrice van onder meer de programma’s LifestyleXperience en Woontips, allebei te zien op RTL 4.


Show me more
Naast de fantastische en innovatieve modeshows van onze dsigners, zullen we voor een onvergetelijke entertainment zorgen. Een van de artiesten die op dit moment al geboekt zijn, is de illusionist Christian Farla. Tijdens zijn shows zorgt hij voor een afwisselend spectakel tussen magie en illusie. Voor een idee van zijn shows **** u een kijkje nemen op zijn website;

Vergeet niet je tickets te kopen via onderstaande link!

Friday, 02. June 2017, Tilburg, Cho + Cazz Major (Hall Of Fame X To The Max)

from 02. June 2017 - 20:30
till 03. June 2017 - 1:00

Show map
39 people attending
Event description
Na een uitverkochte editie is het tijd voor weer een nieuwe editie van Hall Of Fame X To The Max. Tijdens deze avond wordt een grotere act gepresenteerd met een aantal support acts. Op 2 juni verwelkomen we niemand minder dan Cho!

Na hits als Misschien Wel He?, Was Je Nog Maar Hier, Eerste Keer, Ik Mis Je en Popalik is het tijd dat de Amsterdammer naar Tilburg komt.

Creatieve flows vanaf zijn eerste project. Inmiddels heeft Cho zijn debuutalbum Knock Knock III uitgebracht in samenwerking met Producer Spanker, en scoorde hij hiermee diverse hits.

Dit wil je niet missen toch? Riskeer jij die Beef met je boyfriend voor een keiharde avond? Het wordt wel de moeite waard want dit wordt er eentje om niet te geloven.

Cho - Ik Mis Je ft. Abigail Johnson & La Rouge


Een van de support acts deze avond zal zijn Cazz Major! De Fresh Prince van Groningen wordt hij ook wel genoemd. Eerder had hij een bijdrage op ''De Hele Nacht Door'' met StukTV en Kraantje Pappie, Partjes met Puinhoop Kollektiv en zijn solo singles ''Ring Ring'', ''*** Het Voelt'' en ''Millie Ofzo''. In februari 2017 dropte hij zijn solo EP genaamd ''We Komen Eruit'' waarop zijn leven centraal staat.

Cazz Major - Millie Ofzo:


Show me more

Cazz Major - We Komen Eruit EP


Tickets:
Early-bird €7,50,-
Voorverkoop €10,-
Deurverkoop €13,- (indien beschikbaar)
Processo seletivo para estudar no colégio Hollister

Processo seletivo para estudar no colégio Hollister

Sunday 10. September 2017
6630 shares
Manifesto para a volta dos GELOUCOS da COCA-COLA
Saturday 16. September 2017
5932 shares
Rock In Rio 2017
Friday 15. September 2017
4206 shares
Grand rassemblement pour savoir si c'est Okayyyyy
Saturday 09. September 2017
3606 shares
Creamfields 2017
Thursday 24. August 2017
2909 shares
Marcha Para Que Legalicen A Las De 12,13,14,15 y 16
Friday 08. September 2017
1582 shares
Mysteryland 2017 (OFFICIAL)
Saturday 26. August 2017
1143 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now