Saturday, 04. March 2017, Den Haag, Den Haag Fashion Night

from 04. March 2017 - 19:00 till 23:30

Den Haag

141 people attending
Event description
De Fashion Nights zijn evenementen van formaat. Het doel dat de stichting wil bereiken is veelzijdig. Het vergroten van de naamsbekendheid en het verhogen van de omzet van de fashion designers zijn slechts een paar van de doelen welke de stichting voor de ontwerpers nastreefd.

Na het grote succes van de Arnhem Fashion Night van vorig jaar, organiseert de stichting Catwalk4u de Den Haag Fashion Night.
Tijdens een Fashion Night krijgen toonaangevende designers de mogelijkheid hun collectie te presenteren doormiddel van een modeshow.

Professionele modellen zorgen voor een geweldige show. Uiteraard zullen wij altijd zorgen voor een sfeervolle, passende locatie en krijgen de bezoekers aan het einde van de avond een goed gevulde goody bag mee naar huis. Ons team bestaat uit ervaren en bekende namen uit de fashion industrie. Van begin tot het einde streeft de stichting dan ook naar een absoluut succes.

Met andere woorden, de shows zoals de grote namen neerzetten, maakt de stichting toegankelijk voor jonge en vooruitstrevende ontwerpers die straks de nieuwe trends gaan bepalen.

De stichting laat bewust maar 9 designers per Fashion Night deelnemen aan de show. Dit om zeker te zijn dat iedere ontwerper opvalt en de nodige aandacht krijgt.

Om dit alles voor elkaar te krijgen is uw hulp gewenst. Op de volgende pagina’s leest u meer over de samenstelling van het evenement en wat voor sponsor mogelijkheden er zijn.

De avond zal in de vakkundige handen zijn van Nathalie Den Dekker. In 2013 werd zij verkozen tot Miss Nederland International, waardoor zij Nederland mocht vertegenwoordigen op de internationale Miss International op 17 december 2013 in Japan, waar ze de tweede plaats behaalde. Nathalie den Dekker is tegenwoordig presentatrice van onder meer de programma’s LifestyleXperience en Woontips, allebei te zien op RTL 4.


Show me more
Naast de fantastische en innovatieve modeshows van onze dsigners, zullen we voor een onvergetelijke entertainment zorgen. Een van de artiesten die op dit moment al geboekt zijn, is de illusionist Christian Farla. Tijdens zijn shows zorgt hij voor een afwisselend spectakel tussen magie en illusie. Voor een idee van zijn shows **** u een kijkje nemen op zijn website;

Vergeet niet je tickets te kopen via onderstaande link!

Friday, 02. June 2017, Tilburg, Cho + Cazz Major (Hall Of Fame X To The Max)

from 02. June 2017 - 20:30
till 03. June 2017 - 1:00

Show map
39 people attending
Event description
Na een uitverkochte editie is het tijd voor weer een nieuwe editie van Hall Of Fame X To The Max. Tijdens deze avond wordt een grotere act gepresenteerd met een aantal support acts. Op 2 juni verwelkomen we niemand minder dan Cho!

Na hits als Misschien Wel He?, Was Je Nog Maar Hier, Eerste Keer, Ik Mis Je en Popalik is het tijd dat de Amsterdammer naar Tilburg komt.

Creatieve flows vanaf zijn eerste project. Inmiddels heeft Cho zijn debuutalbum Knock Knock III uitgebracht in samenwerking met Producer Spanker, en scoorde hij hiermee diverse hits.

Dit wil je niet missen toch? Riskeer jij die Beef met je boyfriend voor een keiharde avond? Het wordt wel de moeite waard want dit wordt er eentje om niet te geloven.

Cho - Ik Mis Je ft. Abigail Johnson & La Rouge


Een van de support acts deze avond zal zijn Cazz Major! De Fresh Prince van Groningen wordt hij ook wel genoemd. Eerder had hij een bijdrage op ''De Hele Nacht Door'' met StukTV en Kraantje Pappie, Partjes met Puinhoop Kollektiv en zijn solo singles ''Ring Ring'', ''*** Het Voelt'' en ''Millie Ofzo''. In februari 2017 dropte hij zijn solo EP genaamd ''We Komen Eruit'' waarop zijn leven centraal staat.

Cazz Major - Millie Ofzo:


Show me more

Cazz Major - We Komen Eruit EP


Tickets:
Early-bird €7,50,-
Voorverkoop €10,-
Deurverkoop €13,- (indien beschikbaar)
Tetra Rebaixamento do Vasco

Tetra Rebaixamento do Vasco

Sunday 03. December 2017
1721 shares
Wedstrijd Slechtste Openingszin Aller tijden

Wedstrijd Slechtste Openingszin Aller tijden

Thursday 07. December 2017
1175 shares
Sylwester z Andrzejem Duda 2018
Thursday 30. November 2017
167 shares
2018학년도 대학수학능력시험
Thursday 23. November 2017
9282 shares
Bruno Mars en Chile - 24K Magic World Tour 2017
Tuesday 28. November 2017
9209 shares
Maldita Vecindad En El Zócalo.
Saturday 25. November 2017
8975 shares
Aula de canto com Júlia
Tuesday 05. December 2017
8689 shares
Pedota masiva *** canciones de Valentín Elizalde 2.0
Saturday 25. November 2017
8323 shares
Domagamy się aplikacji YouTube w Tle!
Monday 27. November 2017
7718 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now