Sunday, 28. May 2017, Tilburg, Kwart Marathon Tilburg

from 28. May 2017 - 15:00 till 23:00
Tilburg
NetherlandsTilburg
Show map
175 people attending
Event description
De allereerste Marathon Tilburg!
10,55 kilometer door het mooie Tilburg.

Hét feest van loper en publiek.

Wednesday, 02. August 2017, Heerlen, Ritchie Blackmore & Blackmore's Night - Theater Heerlen

Event description
De Britse gitarist en songsmid Ritchie Blackmore, vooral bekend van de hardrockgroepen Deep Purple en Rainbow komt op woensdag 2 augustus met zijn band en folk rock project Blackmore’s Night voor een uniek optreden naar Theater Heerlen.

Ritchie Blackmore behoort tot de originele bandleden van Deep Purple en samen met deze band maakte hij (hard)rockklassiekers als Child In Time, Black Night en natuurlijk Smoke On The Water, het nummer met misschien wel de bekendste gitaarriff ooit gemaakt. In 1975 richtte hij Ritchie Blackmore’s Rainbow op, later ingekort tot Rainbow. Deze band werd vooral bekend door het nummer Since You Been Gone. In 1993 vertrok hij voorgoed bij Deep Purple ging hij verder met Rainbow.

In 1997 richtte Blackmore met zijn vrouw Candice Night de traditionele folk band Blackmore’s Night op. Met deze groep speelt hij akoestische Renaissance muziek die ook begin augustus zal weerklinken in Heerlen. Het is een terugkeer naar Blackmore's voorliefde voor melodieën uit de Middeleeuwen en de Renaissance; met mythische teksten die vaak gebaseerd zijn op oude volksverhalen. Het eerste album 'Shadow of the Moon' wordt meteen een succes. Zo behaalde het album in Japan de gouden status.

Inmiddels heeft Blackmore's Night tien studio albums, drie live albums en een compilatie uitgebracht. Hoewel er in de loop van de tijd langzaam meer rockinvloeden in het geluid van Blackmore’s Night komen, blijven de wortels stevig in de renaissance, zoals ook blijkt tijdens de live optredens. Niet alleen door het instrumentarium zoals mandolines, tambourijnen en draailieren, maar ook in de kleding komen de laat-middeleeuwen helemaal tot leven.
Sua namorada sabe que você é solteiro?
Friday 31. May 2024
2511 shares
WwwSex
Thursday 18. July 2019
21 shares
NakedGirls
Wednesday 17. July 2019
31 shares
ShemaleSex
Tuesday 16. July 2019
19 shares
Man and Woman have sex with a horse *** horse
Tuesday 16. July 2019
19 shares
Indian *** Sexvideos
Tuesday 16. July 2019
13 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now