Saturday, 18. November 2017, Ishøj, Mike Tramp med band - Ishøj, Danmark

from 18. November 2017 - 20:00 till 23:00
Ishøj
DenmarkIshøjIshøj Østergade 282635
Show map
35 people attending
Event description
Mike and band will take the fans on a journey from the beginnings as the frontman of White Lion through his 90’s tenure with Freak of Nature to Mike’s solo career that started with Capricorn in 1998 right up to his two albums with the Rock'n'Roll Circuz and also songs from the new solo album "Maybe Tomorrow" coming February 24th 2017.

More info:

Wednesday, 22. November 2017, Hasselt, Night of the Proms 2017 - Hasselt

from 22. November 2017 - 20:30 till 23:30
Hasselt
BelgiumHasseltGouverneur Verwilghensingel 703500
Show map
60 people attending
Event description
Muziekpektakel met Joss Stone, voormalige Spice Girl Melanie C en Isabelle A

Night of the Proms is een verbluffende muziekshow met optredens van populaire artiesten, vermengd met klassieke muziek. Dit jaar wordt opnieuw uitgepakt met een verrassende mix van muzikaal talent uit verschillende genres. De Britse zangeres Joss Stone maakt haar debuut op Night of the Proms. Als zestienjarige verraste Stone in 2003 de muziekwereld met het coveralbum ‘The Soul Sessions’. Daarnaast werd ze vooral bekend door haar soulvolle stem waarmee ze een Grammy won en hits scoorde zoals ‘You Had Me’ en ‘Right To Be Wrong’.

Ze deelt het podium met Melanie C, die in de jaren negentig de wereld rond tourde met de popsensatie de Spice Girls en toen alle verkooprecords brak.. Op Night of the Proms brengt ze een mix van eigen hits en nummers van the Spice Girls.

Naast deze internationale kleppers op de affiche prijkt ook de trots van eigen bodem Isabelle A, die eerder dit jaar hoge ogen gooide in het populaire programma ‘Liefde voor Muziek’. Zij is er op gebrand iets uniek te brengen samen met het orkest.

Meer namen worden later bekendgemaakt.

Jonge pianiste uit Amerika

De klassieke artieste dit jaar is meteen ook de jongste ooit op Night of the Proms. De Amerikaanse Emily Bear staat al op de planken sinds haar 5de en trad 6 maal op in de Ellen Degeneres Show op de Amerikaanse televisie; de allereerste keer was ze 6. Ook concerteren in het Witte Huis, in de befaamde Carnegie Hall en een album producen met 28-voudig Grammy Award-winnaar Quincy Jones kan ze van haar bucketlist schrappen. Tijdens Night of the Proms wil ze het publiek niet alleen laten genieten van haar virtuoze pianospel, maar ook tonen *** je op een klavier de grenzen tussen verschillende muziekgenres kan doen vervagen.

Contrast als centraal thema, vaste waarden op de voorgrond

Show me more

Het huisorkest, dat voortaan speelt onder de naam ‘Antwerp Philharmonic Orchestra’, vormt traditioneel de spil van de 25 shows in Europese steden als Antwerpen, Hasselt, München, Hamburg en Rotterdam. Daarnaast staan nog andere concerten op het programma van het APO, dat ook werkt aan educatieve projecten rond klassieke en popmuziek.

Voor het derde jaar op rij speelt het orkest onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche en neemt Kobe Ilsen de rol van gastheer op zich. Het 24-koppig huiskoor Fine Fleur, John Miles, backing vocals The Pretty Vanillas en de vaste band NOTP Backbone zijn uiteraard ook van de partij.

Binnen het thema ‘Contrast’ pakt Night of the Proms dit jaar uit met een nieuwigheid. In plaats van het koor, het orkest en de band enkel op het groot podium te laten zitten, worden zij dit jaar dichter bij het publiek gebracht. De orkestleden zijn voor vele fans even grote sterren als de andere muzikanten Op Night of the Proms. Zij breien de uiteenlopende mix van hedendaagse en klassieke muziek naadloos en virtuoos aan elkaar. Dit jaar worden, op vraag van het publiek, die muzikanten dichter bij de toeschouwers gebracht.

Tickets voor Night of the Proms 2017 kosten 26, 29, 41 en 52 euro.
Kortingen voor groepen vanaf 20 personen via +32 3 400 60 44 en groepen@sportpaleisgroup.be
Udsolgt: Hella Joof: Papmachéreglen

Udsolgt: Hella Joof: Papmachéreglen

Wednesday 24. January 2018
139 shares
Yoga and Natural Health weekend

Yoga and Natural Health weekend

Saturday 07. July 2018
8 shares
Distortion 2018 × Copenhagen × 20th Anniversary
Wednesday 30. May 2018
2228 shares
" Seebach " The Musical
Friday 29. June 2018
21 shares
Wiener Filharmonikerne
Sunday 29. April 2018
12 shares
Kavakos & Dvoraks 7.
Friday 02. February 2018
7 shares
Katy Perry | Copenhagen
Friday 08. June 2018
51 shares
Steven Wilson - Store VEGA - Udsolgt venteliste
Saturday 03. March 2018
75 shares
Gulddreng - Royal Arena
Friday 02. February 2018
309 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now