Monday, 11. December 2017, Évry, Grand concours de roulades sur le parking du Ikea de Evry

from 11. December 2017 - 10:07
Évry
FranceÉvryZI Le Clos aux Pois, Lisses91028
Show map
386 people attending
Event description
Pour meubler l'année, nous proposons un suberbe concours de roulade, pour que tout roule dans la vie ! Il faut qu'on se plie en 4 pour cette superbe journée (comme les meubles ikea). On espère qu'on va monter un beau projet (contrairement au montage de ces foutues meubles) ! Donc on attend vos plus belles roulades pour cette journée festive !

Sunday, 06. August 2017, Saint-Gaudéric, EquineTango vakantieweek

from 06. August 2017 - 12:00
till 12. August 2017 - 10:00
Saint-Gaudéric
FranceSaint-GaudéricDomaine Denis11270
Show map
4 people attending
Event description
Innerlijk Leiderschap
Een bijzondere vakantie waarin we dansen met de paarden. Het leven genieten en positief kaderen is niet zomaar alleen maar lol maken, dat is vreugde scheppen in alles wat zich voordoet, ook de diepte van de ervaring, juist. Maar vanuit de verbinding met je mogelijkheden. Steeds weer openen voor wat je wel wilt. Hieruit ontstaat een helderheid die de richting van je dans bepaalt zonder dat je nog de teugels uit handen geeft. Zelfs een paard dat jou hem laat berijden, behoudt van nature zijn leiderschap en werkt met je samen. Zo leren we deze week met elkaar samen te werken, te verbinden, te leiden en volgen en te openen voor wat zich voordoet, zonder oordeel. En daarvoor zetten de we de paarden in die dit ons zonder oordeel voorleven. Anouk van Riel zal je daarin begeleiden.
Peter en Pingel van SoulTango laten je op hun unieke manier kennis maken met de tango in speelse en nieuwe vormen die je helpen je natuurlijk leiderschap te onderzoeken.

Pingel past met veel toewijding haar kennis over Feldenkrais toe om in de beweging aandachtig aanwezig te kunnen zijn. Bewegen is een spiegel van onze gedachten en gevoelens over onszelf en daarmee onze relatie met de buitenwereld. Spelenderwijs onderzoeken we wat je beweegt en *** je beweegt, zo heb je een completer innerlijk beeld van jouw dans met het leven.

Een week lang kun je je onderdompelen in het inspirerende Katharenland in Zuid-Frankrijk, waar je naast de tango en de paarden **** genieten van de prachtige bergen, wandelen over de Compostelea route, elke dag zwemmen in het zwembad of midden in de natuur en je laten verwennen door onze, met liefde bereide, vegetarische en biologische maaltijden.

Je **** zonder partner inschrijven!

Geef je nu op:
Buffet Exotique A Volonte

Buffet Exotique A Volonte

Sunday 14. August 2022
74 shares
LES Annees Kassav"

LES Annees Kassav"

Sunday 07. July 2024
215 shares
Concert encore une fois dans 10
Thursday 24. October 2024
4 shares
Juste un aperçu/Episode 3/Animal
Monday 28. March 2044
3 shares
77 La Radio Fait son Show
Saturday 10. February 2018
10 shares
Buffet Exotique a Volonte + Karaoke
Sunday 03. May 2020
52 shares
Ahmed Sylla
Saturday 02. December 2017
10 shares
Buffet exotique A Volonte ) + karaoke
Sunday 14. August 2022
55 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now