Friday, 05. May 2017, World, Trip to Thessaloniki

from 05. May 2017 - 5:00
till 07. May 2017 - 21:00
4 people attending
Event description
Are you hungry for history and myth, or for a literal banquet of souvlaki and wine? Do you want your heartbeat to quicken in strident tavernas, or find inner peace in a monastery? Whatever your whim, there’s a way to explore Thessaloniki, the city where old and new cohabit wonderfully, all in UNYT style! Dear all, let’s change your mindset from school to new trip adventures. Join this trip to enjoy a city that reverberates with music, nightlife, restaurants, shops, and monuments all powered by an excitable stream of youth and backpackers. #UNYTSU #SPRINGTRIP #TIRANATOTHESSALONIKI

Programi
Dita e Parë: Nisja rreth ores 06.00 nga Tirana. Vazhdon udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime gjate rruges . Mberritja në Selanik. Akomodimi ne hotel me 3* ne qender te qytetit. Pasdite e lire ose nen shoqerimin e guides per shetitje ne qytet.

Dita e Dytë: Mengjesi ne hotel. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski , Kisha e Sh. Dhimitrit dhe Forumi Romak dhe monumente të tjera historike të qytetit.

Dita e Tretë: Mengjesi ne Hotel. Nisja për në Shqipëri.Ndalesa gjate rruges. Vazhdon udhetimi drejt kufirit te Kapshtices dhe drejt Pogradecit ku mund te qendroni per te shijuar dreken. Nisja dhe mberritja në Tirane.

Me Shume Detaje: Çmimi 80 Euro për person .
Në pagesë përfshihen:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel për 2 netë, qëndrimi ne hotel me 3*.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.

Show me more
5. Shoqërues shqiptare gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6.Siguracioni i shendetit ne udhetim.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
Villa Mix Festival 2017 | Porto Alegre

Villa Mix Festival 2017 | Porto Alegre

Saturday 13. May 2017
6887 shares
Juwenalia z Andrzejem Dudą

Juwenalia z Andrzejem Dudą

Tuesday 09. May 2017
6451 shares
Virada Cultural - São Paulo 2017
Friday 19. May 2017
6378 shares
Cherry Blossom Festival
Saturday 29. April 2017
6358 shares
Kingsland Festival 2017 | Amsterdam
Thursday 27. April 2017
5731 shares
Villa Mix Festival Rio Grande do Sul
Saturday 13. May 2017
5150 shares
Euphoria 13 Anos
Saturday 20. May 2017
4959 shares
Mete Tequila Nelas
Saturday 20. May 2017
4932 shares
Bota Fora da Favorita - Direito Mack
Friday 05. May 2017
4542 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now