Saturday, 26. August 2017, Kleppestø Kai, 5300 Kleppestø, Norge, Askøy på langs Extreme 2017

from 26. August 2017 - 8:00 till 20:00

Kleppestø Kai, 5300 Kleppestø, Norge

208 people attending
Event description
Lørdag 26 august 2017 inviterer Askøy Turlag, Askøy O-lag og Ask Friidrett til Askøy-på-langs Extreme. Turen er ca 40 km i variert terreng, over øyens høyeste punkt og gjennom de tetteste skoger, fra sentrale Kleppestø til naturskjønne Herdla. Heldistansen starter på Kleppestø kai klokken 08.00 mens halvdistansen starter fra Træet Skole klokken 12.00. Både hel-/ og halvdistanse går i mål på Herdla fort.

Påmelding gjøres via denne linken.

Startkontigent:
1. Kleppestø – Herdla: kr. 400 før 01 mars. Fra og med 1 mars økes prisen til kr. 450,- og fra og med 1 juli økes prisen til 500,- Påmelding på løpsdagen vil være mulig i startområdet dersom det er ledige plasser. Vi har 500 plasser på heldistanse.

2. Træet – Herdla: kr. 400 før 01 mars. Fra og med 1 mars økes prisen til kr. 450,- og fra og med 1 juli økes prisen til 500,- Påmelding på løpsdagen vil være mulig i startområdet dersom det er ledige plasser. Vi har 200 plasser på halvdistanse.

Inkludert i startkontigenten:

T-skjorte (du velger størrelse ved påmelding)
Frakt av bagasje fra Kleppestø til Herdla (Start til mål)
Frukt og drikke underveis
Mat i målområdet

Show me more
Toalettfasiliteter halvveis på Træet Skole.
Medlemsskap i Askøy-på-langs-extreme ut året (ikke stemmeberettiget)
Påmeldingen starter 30.12.2016 og går så lenge det er ledige billetter.

Tid og sted for utdeling av tidsbrikke m/startnummer vil bli informert om på våre facebook-side og hjemmeside i god tid.

Betaling:
Påmelding og betaling foregår gjennom EQ Timing. Det er bindende påmelding og du mottar faktura på mail som må betales innen 5 dager.

Oppmøtested og tid:
Løpet/turen starter på kaien i Kleppestø kl. 0800. Registrering og utdeling av tidsbrikke m/startnummer til påmeldte og etteranmeldte fra kl 0700.

For dem som melder seg på halve distansen vil starten være 12.00 fra Træet skole, og det vil være utdeling av tidsbrikke m/startnummer til påmeldte og etteranmeldte fra kl 11.00.

Det er ikke anledning til å starte tidligere enn annonsert. Det er viktig slik at vi får registrert alle ved starten.

Utstyr/Ernæring:
Du bør sørge for å ha jevn tilgang på drikke i tillegg til drikke og frukt som vi deler ut på stasjoner underveis. Ta med mat og klær etter forholdene, basert på om du vil løpe eller gå på tur. Ta gjerne med en sekk med klesskift som sendes til Herdla fra startområdet.

Sikkerhet:
Dersom det oppstår en situasjon som krever bistand utenfra benyttes nødnumre oppgitt på startnummeret, eventuelt offisielle nødnumre om situasjonen tilsier dette. Den enkelte er selv ansvarlig for egen sikkerhet under løpet og for at han/hun er tilstrekkelig forberedt til å gjennomføre løpet. Les løpsbeskrivelsen nøye og følg med på den informasjonen som gis på løpets hjemmeside/facebook og info før start (08.00). Likevel er det viktig at den enkelte deltaker forbereder seg godt, følger merket løype, skilting og bruker egen vurderingsevne ute i løypa i den aktuelle situasjon. Slik vil sikkerheten blir ivaretatt på best mulig måte.

Løypen:
Vi minner om at løypen er lang og med svært variert terreng. Vår dugnadsgjeng utbedrer stadig stien, men der er fortsatt våte og gjørmete partier underveis. Store deler er derimot på fine stier og turveier. Nord på øyen går noen mindre deler av distansen på asfalt, som f.eks. ved Skråmestø og fra vanntårnet ved Merkesvik til Herdlabroen. Alle deltagere deltar på eget ansvar og bør ta et bevisst valg på forhånd om de er i god nok form til å gå eller løpe en slik lang distanse. Traseen vil være merket fra start til slutt med røde T-er og bånd. Dersom du bryter underveis MÅ du gi beskjed til arrangør via telefon eller sms. Kontaktinfo finner du som nevnt på startnummeret ditt.

Premiering:
Det vil være premiering i Junior, Senior, Veteran i Herre og dameklassen, Både for hel og halv-distanse. Følgende klasseinndeling gjelder: Junior (tom 20 år), Senior (f.o.m. 21 t.o.m. 49 år), Old Boys/Ladies (f.o.m. 50 t.o.m. 59) Veteran (60 tom 69) og Superveteran (70+).

Loddtrekning av sponsorgaver for begge distansene.

Hvor lang tid bruker en:
Fjorårets vinner kom i mål på 2:55:26. Beste junior på 4:10:37, og beste dame på 4:16:23.

Dersom du ønsker å gå hele distansen bør du beregne 6 - 12 timer.

Om du ønsker å gå Halvdistansen fra Træet bør du regne med å bruke 4-6 timer med jevn gangfart.

Alle deltakere må være i mål innen kl. 21 for å fullføre Askøy på langs Extreme. Bryter du løpet underveis, må du melde fra til arrangøren (tlf.nr. på startnummeret).

Transport og parkering:
Det er begrenset med parkeringsmuligheter ved start og mål. Vi oppfordrer derfor til kompiskjøring, offentlig transport eller å få noen til å bringe og hente deg.

Drikkestasjoner:
Det vil være flere drikkestasjoner underveis. Mer informasjon om dette vil du finne å og vår facebookside når det nærmer seg arrangementet.

Sjekkpunkter:
Vi har ett sjekkpunkt underveis. Dette er ved Skippervannet. Den må passeres innen kl 16. Du må være i mål innen kl 21.00. Dersom du ikke overholder tidspunktene ved sjekkpunktene vil du bli bedt om å bryte.

Betingelser:
Dersom du bryter, eller blir bedt om å bryte vil du ikke få refundert deltakeravgiften. Det vil du heller ikke dersom arrangementet må avlyses av årsaker som arrangør ikke kan kontrollere, slik som f.eks. værsituasjonen.

Personopplysninger og bruk av personlige bilder/situasjonsbilder:
Ved påmelding til vårt arrangement samtykker du i at ditt navn vil bli offentliggjort i start-/ og resultatlister, som også vil bli lagt ut på web i søkbar form, slik at også tidligere års resultatlister kan gjenfinnes. Disse listene kan også inneholde opplysninger om aldersklasser og klubbmedlemskap. Påmelding innebærer samtykke til at situasjonsbilder av deg blir lagt ut på våre hjemmesider og facebook etter arrangementet. Slike bilder vil inngå i vårt fotoarkiv og kunne bli gjenstand for gjenbruk av lignende art, for eksempel tidsskrifter og publikasjoner.

Ansvar:
Alle deltakere som melder seg på Askøy på langs-Extreme må vite om ulike farer og risikoer dette innebærer. Arrangør kan ikke gjøres ansvarlig for noen form for skade som skulle skjer løper i tilknytning til arrangementet. Skade menes her: skade på person og skade på utstyr. Arrangør har ikke noe ansvar for evt. tyveri. Med din påmelding bekrefter du at du ikke har eller har hatt noen form for sykdom som kan fremkalle akutte anfall, og du bekrefter at du ikke er påvirket av alkohol eller andre rusmidler under arrangementet. Som deltaker skal du være klar over at du ikke er forsikret av arrangøren «Askøy på langs-extreme», dersom en ulykke/skade skulle oppstå under arrangementet

Vi ønsker deg en god tur!

Wednesday, 17. May 2017, Budapest, The Music Man presented by esō theatricals

from 17. May 2017 - 19:00
till 24. May 2017 - 19:00

Budapest
HungaryBudapestHaller utca 27.1096
Show map
41 people attending
Event description
May 17 (Preview), 18, 20 and 24th at 7pm! Tickets Now Available! Reservations are also accepted by emailing connect@esotheatricals.com!

MEREDITH WILLSON'S
THE MUSIC MAN
Book, Music and Lyrics by MEREDITH WILLSON
Story by: MEREDITH WILLSON and FRANKLIN LACEY

In English, with Hungarian Supertitles

By turns wicked, funny, warm, romantic and touching, The Music Man is family entertainment at its best. Meredith Willson's six-time, Tony Award-winning musical comedy has been entertaining audiences since 1957 and is a family-friendly story to be shared with every generation.

The Music Man follows fast-talking traveling salesman, Harold Hill, as he cons the people of River City, Iowa, into buying instruments and uniforms for a boys' band that he vows to organize – this, despite the fact that he doesn't know a trombone from a treble clef. His plans to skip town with the cash are foiled when he falls for Marian, the librarian, who transforms him into a respectable citizen by curtain's fall.

Tickets:
May 17th - 2000 HUF, Under 12, Student - 1500 HUF

Show me more
May18, 20 and 24 - 3000 HUF, Under 12, Student - 2500 HUF

This amateur production is presented by arrangement with Music Theatre International (Europe)

All authorised performance materials are also supplied by MTI Europe

This show is made possible through the support of the US Embassy, Budapest
Wedstrijd Slechtste Openingszin Aller tijden

Wedstrijd Slechtste Openingszin Aller tijden

Thursday 07. December 2017
1175 shares
Sylwester z Andrzejem Duda 2018

Sylwester z Andrzejem Duda 2018

Thursday 30. November 2017
167 shares
2018학년도 대학수학능력시험
Thursday 23. November 2017
9282 shares
Bruno Mars en Chile - 24K Magic World Tour 2017
Tuesday 28. November 2017
9209 shares
Villa Mix Festival Oficial ~ Rio de Janeiro
Sunday 19. November 2017
9126 shares
Maldita Vecindad En El Zócalo.
Saturday 25. November 2017
8975 shares
Aula de canto com Júlia
Tuesday 05. December 2017
8689 shares
Pedota masiva *** canciones de Valentín Elizalde 2.0
Saturday 25. November 2017
8323 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now