Friday, 30. March 2018, Schijndel, Paaspop 2018

from 30. March 2018 - 9:00
till 02. April 2018 - 12:00
Schijndel
NetherlandsSchijndelFestivalterrein de Molenheide
Show map
16586 people attending
Event description
Het festivalleven is goed in het Brabantse land! Elk eerste weekend na de volle maan na het begin van de lente is er Paaspop. Dé opener van het festivalseizoen met een keur aan nationale en internationale artiesten waar je U tegen zegt.
Maar je mag ook jij zeggen hoor. Paaspop is je ideale excuus om niet met Pasen naar een woonboulevard te moeten. Het is drie dagen lang ten onder gaan aan feesten, in een van de vele tenten of in je tentje op de camping. Met ruim 150 artiesten op een compact terrein, krijg je nergens zoveel festival per vierkante strekkende meter. Trek je stevigste schoenen aan en ga op ontdekkingsreis langs theater, cabaret, stand-up comedy, variété en vooral héél véél muziek.

Paaspop is je beste je-had-er-bij-moeten-zijn verhaal voor na het weekend, dus zorg dat je deze editie van de partij bent. De Jeugd van Tegenwoordig, Jett Rebel, Guus Meeuwis, Iggy Pop, Nothing But Thieves en Kensington zijn er ook! En nog vele anderen.

Je leest het allemaal op www.paaspop.nl. En daar kun je ook nog eens je tickets kopen. We bedoelen maar!

Thursday, 14. September 2017, The Hague, Maurits& Do

from 14. September 2017 - 17:00 till 21:00
The Hague
NetherlandsThe HaguePlein 292511 CS
Show map
32 people attending
Event description
Maurits& is het maandelijkse ‘after-work-event’ voor young professionals waar je het Mauritshuis ontdekt door de ogen van een spraakmakende BN-er.

Iedere maand geven we de sleutels van het Mauritshuis voor even uit handen. Wisselende Donderdagavonddirecteuren laten je op hun eigen wijze kennismaken met het Mauritshuis en onze 17de-eeuwse schilderijen. En met elke Donderdagavonddirecteur levert dat steeds een andere, persoonlijke kijk op het Mauritshuis op.

De avonden zijn bedoeld voor young professionals en zijn gevuld met verrassende workshops, rondleidingen, fotografie en andere activiteiten. In de foyer drink je het favoriete drankje van de Donderdagavonddirecteur, terwijl onze Mauritshuis-dj de donderdagavond alvast tot een pre-weekend-feestje maakt.

In juli en augustus houden we even een zomerstop, maar op 14 september gaan we weer verder met onze Maurits&-avonden.

Donderdagavonddirecteur is dan Do, die je kent als één van onze bekende Nederlandse zangeressen. Met haar nieuwste album Momentum is ze een persoonlijke weg ingeslagen die draait om de kracht van puurheid en eenvoud. Tijdens Maurits& Do zal zij je haar favoriete schilderijen laten zien en haar verhaal laten horen. In alle eenvoud, maar zeker niet simpel!

Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van Do? Noteer dan 14 september in je agenda.
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now