Saturday, 30. September 2017, Italiëlaan 4, 2391 PT Hazerswoude Dorp, Nederland, Wheels in the West

from 30. September 2017 - 10:00
till 01. October 2017 - 17:00

Italiëlaan 4, 2391 PT Hazerswoude Dorp, Nederland

121 people attending
Event description
Oog in oog met uw droom klassieker? Liefhebbers ontmoeten, ideeen op doen, adviezen krijgen, onderdelen vinden, modelauto collectie uitbreiden, nieuwste onderhoudstechnieken ontdekken. Het kan allemaal op Wheels in the West, de beurs vindt plaats op een prachtige lichte beurslocatie in het westen van ons land.

De beurs is een ontmoetingsplek voor handelaren en liefhebbers van de klassieke auto. Op de beurs presenteren zo’n 50 standhouders en collectioneurs hun mooiste exemplaren. Naast deze exclusieve auto’s vindt u er ook toebehoren, adviseurs, clubs en pleintjes waar u **** genieten van een culinaire versnapering en een lekker drankje. Al met al reden genoeg voor een bezoekje aan dit veelzijdige evenement!

Thursday, 14. December 2017, Arnhem, Madeleine Peyroux - Musis

from 14. December 2017 - 19:30 till 23:00

Arnhem
NetherlandsArnhemVelperbuitensingel 256828CV
Show map
20 people attending
Event description
Luxor Live en Musis presenteren Madeleine Peyroux & het Jazz Orchestra of the Concertgebouw in de Parkzaal van Musis.

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Madeleine Peyroux geven in de donkere decembermaand een warm en sfeervol concert. De Amerikaanse zangeres is wereldberoemd vanwege haar bijzondere stemgeluid, dat ook wel wordt vergeleken met Billie Holiday en Ella Fitzgerald. Samen met het Jazz Orchestra heeft Peyroux een prachtig programma samengesteld met muziek van haar meest recente en veelgeprezen album Secular Hymns en natuurlijk zullen ook enkele van haar bekendste nummers niet ontbreken.

Het 17-koppige Jazz Orchestra of the Concertgebouw onder leiding van Dennis Mackrel is de beste en meeste swingende bigband van Nederland. Met een ritmesectie van wereldklasse, fantastische blazers en dito solisten die tot de top van de Nederlandse jazzscene behoren. In Luxor Live was het spectaculaire orkest eerder te zien samen met de Hammond legende Dr. Lonnie Smith en dit jaar nog met Shirma Rouse en haar Aretha Franklin tribute.

Het Jazz Orchestra treedt jaarlijks wereldwijd op met topartiesten van nationale en internationale faam. Na Oleta Adams, Toots Thielemans, Kurt Elling, José James en Georgie Fame heeft het Jazz Orchestra dit jaar Madeleine Peyroux uitgenodigd voor de jaarlijks terugkerende serie sfeervolle decemberconcerten.

Deze show is seated.
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now