Friday, 22. September 2017, Brugge, DAVEREND/unplugged: OZI ONE + Pura Vida ft Bleue

from 22. September 2017 - 20:00 till 23:00
Brugge
BelgiumBruggeDries 28310
Show map
40 people attending
Event description
Een nieuw seizoen openen, betekent feest! Het collectief PURA VIDA opereert vanuit de Lost Ark Studio van Bregt De Boever in Maria-Aalter, maar heeft van bij het ontstaan in 2006 heel wat Bruggelingen in de rangen. Live staan ze garant voor een show vol energieke rootsreggae, beïnvloed door dub, blues, ska en soul.

Ondertussen schreven ze een indrukwekkend palmares bij elkaar. Zo werden ze niet alleen prijswinnaar in de European Reggae Contest, maar werkten ze ook samen met levende legendes als Lee ‘Scratch’ Perry en Congo Ashanti Roy. Sinds kort hebben ze een sterke band met Song Embassy uit Kingston, Jamaica. Voor hun Daverend/Unplugged passage brengen ze zangeres BLEUE mee als special guest!

Eerst zet Ozi One het podium in lichterlaaie. Hij draait al meer dan 20 jaar mee in de hiphopscene. Hij stond op vele Europese podia met Members Of Marvelas, verschijnt als gast op verschillende albums van uiteenlopende artiesten en is vaste MC bij de reggae/dub crew Forward Fever.

Daverend/Unplugged is een gratis concertreeks, ontdek de verschilende data op .

#Brugotta

Tuesday, 21. November 2017, Antwerp, Hetgevolg & B12vzw - Lost boys

from 21. November 2017 - 20:15 till 23:00
Antwerp
BelgiumAntwerpArenbergstraat 282000
Show map
9 people attending
Event description
ARENBERG // DE GROTE // € 14 / € 11
Bij deze voorstelling is de VT-korting van toepassing.

Het originele script van Peter Pan begint met een voorwoord van de auteur J.M. Barrie. Daarin draagt hij het werk op aan ‘de vijf broers’. Zonder hen, zo schrijft hij, zou dit verhaal nooit hebben bestaan.
Door een toevallige ontmoeting in het park kwamen ‘de vijf’ in Barrie's leven. Hij zou ze nooit meer laten gaan. Eindelijk had hij het gezin dat hem nooit ten deel was gevallen; eindelijk had hij ware muzen waar hij zijn schrijven op kon enten. De vijf waren meer dan inspiratie. Zij waren het onderwerp. Zij waren zijn leven. Zij waren zijn verbeelding. Of ze dat nu wilden of niet.

Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens en Matthias Meersman verplaatsen zich in de figuur van Barrie. Als vertrekpunt namen ze de spanning tussen zijn persoonlijke leven en zijn verbeeldingswereld.

Kun je jezelf in fantasie verliezen? Is de realiteit sterker dan de verbeelding? Hebben we nood om af en toe weg te vluchten, naar Neverland of Wonderland of *** de schuilkelder ook heet? Biedt kunst troost? Of is het slechts een luchtkasteel?

Net zoals Barrie laten Bosmans, Emmers, Janssens en Meersman zich omringen door 'lost boys'. Kinderen die om een of andere reden als 'verloren jongens' bestempeld worden. Zoals Barrie en Peter Pan trekken ze hen Neverland in. Zij zijn het onderwerp. Zij zijn het leven. Zij zijn hun verbeelding. Of ze dat nu willen of niet.

Credits

Van en met: Evelien Bosmans, Joke Emmers, Thomas Janssens, Matthias Meersman en de 'lost boys'.

Show me more
Coaching: Stefan Perceval
Een coproductie van B12vzw en HETGEVOLG,
In samenwerking met de Arenbergschouwburg, C-TAKT en ViaZuid.
THE DEAD SOUTH (Canada) Folk Bluegrass

THE DEAD SOUTH (Canada) Folk Bluegrass

Thursday 23. November 2017
19 shares
DAVEREND/unplugged: Black Roses + Soviet Grass
Friday 16. February 2018
12 shares
Club Brugge-KRC Genk
Saturday 17. February 2018
37 shares
Dj Onix Bday Bash
Friday 08. December 2017
7 shares
Brugotta Tribute - Madonna
Saturday 14. April 2018
10 shares
Golden Earring - Kortrijk
Friday 01. December 2017
68 shares
Disco 4
Sunday 04. March 2018
13 shares
Cercle Brugge - OH Leuven
Saturday 06. January 2018
3 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now