Saturday, 23. September 2017, Helsinki, Viestinnän ja markkinoinnin koulutusviikonloppu

from 23. September 2017 - 10:00
till 24. September 2017 - 16:00
Helsinki
FinlandHelsinkiTöölönkatu 5500250
Show map
63 people attending
Event description
Miten voisit hyödyntää tarinoita missä tahansa kanavassa? Kuinka tehdään markkinontikampanjoita? Miten toteutetaan päräyttäviä videoita?

Tule partion viestinnän ja markkinoinnin koulutusviikonloppuun 23-24.9. Partioasemalle Helsinkiin. Koulutusviikonloppu sopii kaikille SP:n ja piirien viestinnän ja markkinoinnin tekijöille. Siispä kaikki somevelhot, lehtitoimittajat ja kuvaajat paikalle ilman muuta!

Näiden kahden päivän jälkeen pääset entistäkin inspiroituneenpana ja taitavampana toteuttamaan toimivaa partioviestintää ja -markkinointia. Lauantaina on yhteisen aloituksen jälkeen tarjolla monipuolinen kattaus erilaisia kuvaus-, partiomedia- ja some-aiheisia työpajoja. Sunnuntai on varattu SP:n ryhmien omiin kokouksiin.

Jokaisesta piiristä ja FiSSc:sta kustannetaan kahden osallistujan matka- ja majoituskulut Helsinkiin.

OHJELMA

Lauantai 23.9.

10-11 Yhteinen aloitus: Partioviestinnän tavoitteet ja isot projektit 2017-2018

11-12 Tarinallistaminen: Hyvä tarina kantaa kanavasta riippumatta, toimittaja Terhi Upola, Yle

Show me more

12 Lounas

13-17 Valinnaiset työpajat

Video- ja valokuvaustyöpajat: mm. Unelmien Youtube-kanava ja timanttiset videot, henkilökuvaus ja salamankäyttö, videokuvaus, kuvankäsittely, kuvausharjoituksia

Partiomediatyöpajat: mm. konseptointi, miten nyhjäistään tyhjästä, mistä ja miten toimittaja saa tietoa

Sometyöpajat: mm. parhaat vinkit Snäppiin, mitä asioita mihinkin kanavaan ja millekin kohderyhmälle, someanalytiikka, maksettu mainonta somessa, eri kanavien ristimarkkinointi

17 Ohjelman lopetus, vapaamuotoinen illanvietto halukkaille

Sunnuntai 24.9.

SP:n ryhmien omia kokouksia, lisätietoa ryhmänvetäjältä

ILMOITTAUDU 27.8. MENNESSÄ:

Saturday, 16. September 2017, World, Călătorie Inițiatică În Peru - Ritualuri Ayahuasca

from 16. September 2017 - 16:00
till 30. September 2017 - 16:00
Show map
15 people attending
Event description
Școala șamanică "THE WORLD OF WISDOM AND SPIRITUAL ADVENTURE"
&
agenția de Călătorii Inițiatice "TRAVEL CAPSUL "


VĂ INVITĂ ÎNTR-O CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ:

PERU

- VALEA SACRĂ A INCAȘILOR
- 3 CEREMONII DE AYAHUASCA ÎN INIMA AMAZONULUI

Aceasta aventură este una spirituală la fel de mult ca și una externă, fizică!
Esența acestei Călătorii este pentru tine de a depăși orice teamă pe care s-ar putea să o ai la orice nivel: spiritual, emoțional, fizic, intelectual, pentru a câștiga înapoi Puterea, pentru a Râde, a te Distra și pentru a-ți **** Noi Prieteni !!!


Show me more
Călătoria va fi ghidată de învățătorul spiritual, Shaman & Healer ALEXANDER NORTHEN DEER, un ghid special, care ne va călăuzi și prin intermediul ritualurilor și a practicilor șamanice pe tot parcursul călătoriei!

Fondator al școlii The World Of Wisdom and Spiritual Adventure, Alexander Northen Deer va ajuta fiecare persoană participantă să primească beneficii maxime din această experiență de Trezire a Esenței lui/ei.
Călătoria va cuprinde practici de trezire a adevăratului Sine din noi!

Vrei să știi *** trăiesc peruanii luând contact direct ** civilizația lor?

În prima parte a acestei călătorii, vom vizita Valea Sacră a incașilor, vom întâlni comunități locale, iar contactul ** tradiția, cultura și viața de zi ** zi a peruanilor va fi directă, vom locui la peruani acasă, vom mânca din bunătătile tradiționale, vom lua contact direct ** acestă minunată lume!

Ai visat vreodată de a vizita Peru si Machu Picchu, orașul antic mistic al incasilor?

Dar să ajungi în jungla amazoniană și să faci 3 ritualuri de ayahuasca ** șamanii locali, unii dintre cei mai buni?

În cazul în care răspunsul pentru la întrebările de mai sus este DA, atunci aceasta aventură este pentru tine!

Ayahuasca ritual în jungla Amazonului, regiunea Pucallpa
În ceea ce privește ceremonia de ayahuasca vom sta aproximativ 5 zile pentru a ne vindeca și recupera după 3 ceremonii Ayahuasca - acestea vor avea loc tot a doua zi. Există o zi de odihnă după fiecare ceremonie Ayahuasca.


PROGRAMUL DETALIAT PE FIECARE ZI

Ziua 1-16th September:
Sosire la Lima

În funcție de compania aeriană ** care zburăm, vom fi întâmpinați de către un reprezentant al partenerilor noștri din Lima și transferați direct la hotelul nostru din Miraflores.
În cazul în care timpul nostru de sosire este la sau după ora 13, va fi posibil să mergem direct la cazare.
După-amiaza aveți timp pentru a explora cartierul Miraflores pe jos, care este foarte sigur chiar și pe timp de noapte. Există mai multe cafenele, restaurante și baruri în zonă. Există, de asemenea, farmacii, banci si schimb valutar, toate în apropiere, dacă aveți nevoie de ele. Cina în prima seară nu este inclusă, dar o masă de grup, la un restaurant recomandat, se poate fi aranja!
Întâlnirea ** Alexander Northern Deer se va **** a doua zi, în Cusco.
Alexander va fi cazat acolo din călătoria sa spirituală anterioară, ** grupul oamneilor de afaceri. ()


Ziua 2-17th September:
Transfer la aeroport și zbor Lima către CUSCO, călătorie în VALEA SACRĂ.

Scopul nostru este ajungem la zborul de la ora 9 sau 9:45 astfel încât ora de trezire să nu fie prea devreme, asigurându-ne că suntem în Valea Sacră în timp util, ** scopul de a maximiza perioada de aclimatizare. În jurul orei 11 sau 11:30 vom fi la aeroportul local, de unde vom merge într-o mașină privată, cam 1,5 ore, la Urubamba în inima Văii Sacră. În Urubamba ne vom opri pentru un prânz tip bufet, la Tunupas, un restaurant tradițional plasat lângă râu. **** aceasta, vom continua călătoria spre site-ul vechi Inka Ollantaytambo, unde vizităm templul magnific incaș și orașul de odinioară.

În această zi vom **** un RITUAL SPECIAL PENTRU PUNEREA INTENȚIEI CĂLĂTORIEI noastre. Scopul nostru este de a ne conecta prin civilizația Inka ** rădăcinile noastre ancestrale. Profund, ființa noastră este conectată ** lumea ancestrală precum și ** continuitatea vieții care a avut loc sute și mii de ani în urmă, pe Pământ. Printr-o legătură specială energetică, care ne leagă ** toată lumea, vom fi capabil de a primi trezirea resurselor interne, care vor fi direcționate spre scopul nostru: Transformarea și Trezirea Adevăratului nostru Sine!

Capilla Lodge, unde vom poposi pentru noapte, este situată într-un cadru minunat, ** grădini și vederi la munte unde vom fi găzduiți de un cuplu franco-peruvian fantastic, Christophe și soția lui Rhomina!
La ora 18 ne întâlnim ** un ghid care ne va da câteva detalii asupra călătoriei din Lares, Valea Sacră.

**** întâlnire, vom avea o lecție spirituală ** Alexander Northen Deer și o MEDITAȚIE pentru a ne conecta ** AMINTIRILE NOASTRE primare și pentru a primi INFORMAȚII din înregistrările AKASHICE - domeniul energetic al amintirilor noastre globale și colective. Acest lucru ne va pregăti, de asemenea, energic , pentru deplasarea interioară profundă ** ayahuaska din zilele următoare și va fi o curățire energetică profundă pentru munca energetică și fizică din Valea Sacră, Lares.


Ziua 3-18th September:
Chichubamba tur agroturism de dimineață.

Turul va începe pe la 9:30 ajunge și vom ajunge la satul agricol Chichubamba în aproximativ 20 de minute ** mototaxis (local Tuk-tuks). Vom vizita și vom lua contact ** civilizația peruană! 3 Ateliere practice ** oameni ai locului.
Masa de prânz este opțională, dar sătenii pot oferi un prânz tradițional de "PACHAMANCA" un mod local și tipic de a găti totul în pământ și peste pietre încinse!
După-amiaza vom avea o discuție despre scopurile călătoriei în Valea Lares și veți primi sarcini individuale pentru a lucra ** voi, ** ajutorul unui ritual de Tarot.
Veți primi și o sesiune individuală de vindecare de la șamanul Alexander Norhen Deer.
De asemenea, s-ar putea să doriți să aveți timp liber sau timp pentru a vă pregăti pentru Călătoria din Valea Lares.

Notă: orice haine suplimentare / bagaj pot fi lăsate la cazare până la întoarcerea din Valea Sacră (sau Machu Picchu)


Day 4-19th September:
3 zile Lares excursie - De la Urubamba unitate la Lares (3000m), apoi o excursie pe jos spre satul Huacachuasi (sau chiar dincolo de sat).

În primul rând, vom călători spre Valea Lares, pe o porțiune minunată de drum. Vom cunoaște adevăratul mod de viață andin, vom trece prin spații extrem de vaste și prin mici sate rurale îndepărtate. Facem un popas scurt pentru a vizita ruina incașă din Ancascacha, 100 de construcții în stil cilindric, care se pare că au fost folosite ca depozite alimentare în timpul imperiului Inca. La aproximativ 2 ore sau o oră și jumătate mai târziu, vom ajunge în orașul Lares, ultima noastră șansă pentru o oprire rapidă pentru acumpăra ceva esențial pentru traseul de la Chancachaka la Hucachuasi. Calea este bună și, deși este în sus, pe munte, este treptată. Noi anticipam pentru a ajunge la gazdele noastre după aproximativ 3-4 ore de drumeție într-un ritm lent, constant și ** opriri. O familie peruană locală și prietenii de-ai noștri ne vor caza.


Aceste zile de călătorie pe valea Lares vor fi dedicate DEZVOLTĂRII PUTERII PERSONALE, "Lumea Umai".
Mersul pe jos va fi o meditație practică pentru tine de a primi împuternicire și pentru a înțelege esența transformări și percepția în plan material. Dacă dorim să obținem ceva de care avem nevoie pentru a construi energia prezentului, avem nevoie de așa-numitului "suflet ***". Aceasta este partea din noi care conțin energia vieții și este exprimată ca putere internă sau motivația de a manifesta ceva în lume. Astăzi, această zi este dedicată aceastei părți din noi - așa-numitul "suflet ***", în terminologia șamanică. Vom **** exerciții, *** ar fi nivelurile de acțiune - interdependență a activităților noastre ** nivelurile de energie vitală și puterea interioară, determinare, arta modernă și MEDITAȚIE ȘAMANICĂ ** TOBA.

Urcare 3200m - 3950 m
Timp călătorie - 3-4 ore, aproximativ ** opriri.
Distanța de acoperit aproximativ 10 kilometri.
Cazare: Thomestay la o familie de peruaniDay 5-20th September:
Huacahuasi Alta / sondor (3950m) - Abra Haucahuasi 4590m (mare trece Pumahuanca) Lacul Aruraycocha (4050m) - Huilloc (3300m)


pentru puterea personală - Construirea echipei - conducerea și semnificația - Meditație ** toba - învățături spirituale pe drum
În această zi va fi testul nostru!

După micul dejun, vom **** drum până la trecătoarea - Abra Huascahuasi, în aproximativ 3 ore sau mai puțin. Odată ce ajunge la partea de sus, în zi senină, vom fi răsplătiți ** vederi uimitoare ale munțiilor din jur, inclusiv, sperăm, o vedere spre ghețarul Pumahaunca. Apoi, de asemenea, putem vedea spre lacul Mantanay (de asemenea, cunoscut în quechua ca Aruraycocha).
Coborâm până la lacul glaciar, în aproximativ 45 de minute, pe serpentine scurte. La marginea lacului ne vom odihni, vom lua prânzul.
După această oprire ne continuăm călătoria pe un drum denivelat, pentru următoarea oră, spre Valea Patacancha și în jos, în satul Huilloc aproximativ 3 ore mai târziu.
Vom fi găzduiți la o familie locală din Huilloc.

PRACTICI ȘAMANICE pentru puterea personală - Construirea echipei - conducerea și semnificația - Meditație ** toba - învățături spirituale pe drum

Ascensiune 3950m - 4590m - 3300m
Timp - 6-7 ore, aproximativ ** opriri.
Distanța de acoperit - Aproximativ 13-14 kilometri.
Cazare: la o familie de peruaniDay 6-21th September:
Huilloc (3300m) - ruine Pumamarka Inka (3450m) - Ollantaytambo (2900m) - tren spre Aguas Calientes (satul Machu Picchu) 2000m.

Pleacăm după micul dejun până la satul Pallata (45 de minute sau cam asa ceva de mers pe jos), după care am putea vizita un uimitor fort Inca. Ajungem la Ollantaytambo aproximativ la ora pranzului. In acest moment putem obține un prânz cald în oraș sau facem un picnic.
Trenul nostru va fi in jurul orei 04:36, astfel că avem timp să ne bucurăm de împrejurimile noastre, să ne relaxăm.
Aceasta este ziua pentru meditație tăcută și contemplare, în timp ce mergem pe jos.
Vei avea timp să ia în considerare lecțiile despre Puterea personală pe care le-ai primit în cele două zile și de a pune întrebări sau de a să clarificao modalități de a dezvolta acest aspect al vieții, care nu este numai valoros, dar este mult mai mult decât necesar. Vom discuta despre CALEA RĂZBOINICULUI: "lupta" pentru ceea ce ne dorim - suișurile și coborâșurile și în acest mod, de a **** față provocărilor vieții.
Vom încheie această parte a călatoriei noastre - psihologic și emoțional pe deplin împuternicit - dar fizic poate un pic obosiți! :)
Cazare: Hotel în Aguas Calientes, mic dejun și caseta de prânz inclus.
Orașul altitudine - 2000m
Timpul nostru total de drumeții este de aproximativ 4 ore / 15 km Descrescator 450m.


Day 7-22th September:
Vizită MACHU PICCU și revenire CUSCO.

Vizităm Sanctuarul Machu Picchu, așa că ne vom trezi de dimineață devreme!
Avem 2,5 ore de tur - ghid la ruinele Machu Picchu ** un expert local. După un scurt timp liber, vom reveni în oraș pentru masa de prânz. Există mai multe opțiuni pentru a alege masa, înainte să prindem trenul înapoi spre Ollantaytambo. Trenul nostru va fi în jur de ora 02:30, care ne permite să avem suficient timp la ruine.
Machu Picchu - Orașul antic - Templul oameni Inka, care este un Simbol al ideilor celor mai exaltate și de percepție a vieții, a oamenilor antici din această zonă. Acest lucru este important, deoarece prin atingerea acestui loc Sinele nostru Sacru se Trezește și ne reamintește că în viață cel mai important aspect este acela de Transformare și de Trezire. După sufletul “***” de putere a Lumii Prezente, vine sufletul Lumii de Sus "Bos", și capacitatea de a te ridica și de a trăi la un nivel mai înalt decât ai trăit până acum. Acest lucru înseamnă să existăm simultan în Lumea prezentă în trupul nostru și în Lumea superioară în sufletul nostru.
*** putem să trăim atât de creativ? Astăzi vă vom avea unele ritualuri de a se conecta ** vechile civilizații și de a învța secretele de la strămoșii.
Cazare: Hotel Garcilaso, micul dejun inclus Cusco
Oraș altitudine 3350m (11.000 ft)Day 8-23th September:
Zi liberă în CUSCO - Pregătirea pentru ritualurile ayahuasca


Timp liber pentru explorarea vechii capitale incașe, ** ajutorul unui tur local sau singuri.
Seara de meditatie și atelier: "Unitatea dorințelor" - vom vorbi despre diferite sisteme de dezvoltare de sine și despre unii factori cheie care fac diferența în succesul nostru ca evoluție sau involuție umană. De asemenea, aceasta este o zi de relaxare după toată experiența prin care am trecut, pentru a absorbi rezultatele procesului nostru din munți. Puteți avea, de asemenea, o sesiune privată ** Alexander, pentru a discuta despre diferite aspecte ale vieții tale și de a primi răspunsuri și înțelepciunea unui învățător spiritual modern!Day 9-24th September:
Zbor Cusco la Lima și apoi Lima pentru Pucallpa.


În jurul orei 12:30 vom sosi în orașul junglă Pucallpa, ** piețele pline de viață , unde ne vom caza la 3 stele, hotelul Grand Mercedes sau similar, care are o piscină în aer liber. După masa relaxarea sau pregătirea pentru călătoria noastră de a doua zi din junglă.

AYAHUASCA RETREAT

Pregatirea pentru Ayahuaska este necesară, deoarece în tradiția șamanică numai persoana care este sinceră se poate duce profund în domeniul spiritelor, pentru a primi și beneficia de influența lor.

Această ultimă parte a călătoriei noastre este conectată la cele 4 lumi șamanice și ** spiritul Adevărului / Auto Sinceritate
Ești gata să intri în contact ** spiritul plantei și pentru a îndeplini scopul Sinele?

Vom avea un ritual de a se conecta la Spiritul Adevărului și să ne pregătim pentru etapa următoare.

Dieta este simplă și specifică pentru ca organismul să fie pregătit pentru acest ritual. Seara participanții se adună în casa tradițională situată în jungla Amazonului, care este special concepută pentru aceste ceremonii. După ce toată lumea este stabilită toate luminile se sting, șamanul începe prin deschiderea sticlei de ayahuasca și șoptește intenția asupra plantelor-medicament. Apoi dă plantele-medicament participanților și el, de asemenea, va lua, pentru a putea „vedea“ în participanții corpul lor de energie, boli sau energie blocată. După aceasta toata lumea așteaptă pentru ca planta-medicament să fie activat. După un timp, șaman și ajutoarele sale cântă cântece tradiționale, în scopul de a asista ceremonia. Aceste cântece tradiționale numite „icaros“ sunt cântecele spiritelor plantelor. Șamanul vă va cere să viniți să stați în fața lui și el va sufla tabacco pe corpulfiecăruia, ** accent pe vindecarea și curățirea ta. Ajutoarele șamanului vă vor ajuta în orice am putea avea nevoie în timpul ceremoniei, reacțiile pot fi diferite, de al persoană la persoană.
Ceremonia durează 5 ore și după ceremonie vom merge în camera să ne odihnim. ** puterea combinată a Șamanului Peruvian și a Șamanului Siberian, Nord Deer Alexander, (Șaman, învățător spiritual și Ghidul nostrum pentru întreaga călătorie) va încheia călătoria în cel mai magic, profund vindecator și transformator mod posibil!

Fii gata pentru o mare aventură!

Mai multe informații detaliate vor fi prezentate participanților prin intermediul sesiunii skype.


Day 10-25th September: AYAHUASCA RETREAT
Ayahuasca retragere Ziua 1: Ceremonia 1

După micul dejun ne vom întâlni ** ghidul nostru local, Mauro sau Juan (doi frați care lucrează la la traducerea sesiunilor de ayahuasca), care ne va arăta o parte din zona înconjurătoare, după care vom călători două ore și jumătate ** barca pe râul Pachitea, în micul oraș Honoria. Acolo luăm un vapor, încă 30 de minute, până la punctul în care ne îndreptăm pe jos spre refugiul nostru, pentru urmatoarele 5 nopți.

Seara începe ceremonia ayahuasca de la ora 19 sau 20 și va dura toată noaptea.


Day 11-26th September: AYAHUASCA RETREAT
Ayahuasca Retreat Ziua 2: prima zi de odihnă

După prima ceremonie, este o zi liberă de reface și/sau de vizitare a zonei înconjurătoare.
De asemenea, putem avea discuții și câteva exerciții energice pentru a ajuta la recuperarea corpul nostru și pregătirea pentru ziua următoare, precum și consultările ** Alexander pentru experiența noastră ** primul ritual de ayahuasca.


Day 12-27th September:
A doua ceremonie de ayahuasca care va incepe la lăsatul serii, toată noaptea.


Day 13-28th September:

Zi de odihnă și/sau de vizitare a zonei înconjurătoare.
De asemenea, putem avea discuții și câteva exerciții energice pentru a ajuta la recuperarea corpul nostru și pregătirea pentru ziua următoare, precum și consultările ** Alexander pentru experiența noastră ** primul ritual de ayahuasca.


Day 14-29th September:
A treia zi de ceremonie ayahuasca.


Day 15-30th September
Întoarcere de la Pucallpa la Lima, apoi zborul spre casă (sau opțional o noapte de ședere suplimentară în oraș).

La Lima puteți prinde un zbor de seara târziu înapoi acasă, ora 8-9 pm sau a doua zi.
Pentru aceasta noapte în plus la Lima, pot fi aranjate transferuri, ** costurile suplimentare de rigoare.
Acestă zi va fi de recapitulare a experienței voastre și mai ales de contabilizare a realizările voastre.
Vei fi transformat, astfel încât vei fi capabil să mergi acasă și literalmente să începi o viață nouă!


DETALII ORGANIZARE

SOSIRE:
Sâmbătă, 16/09/2017

ÎNTOARCERE:
Sâmbătă, 30/09/2017 sau Duminică, 1/10/2017


Zboruri naționale în interiorul PERU:

Pentru aceste zboruri rezervarea de grup va fi făcută de către noi!COSTURI
OPȚIUNEA 1:

PELERINAJULUI IN TOTALITATE (16 / 9-30 / 9): Machu Picchu, LARES VALEA & ayahuasca jungla amazoniana

Participarea pentru această călătorie - aventură în Peru este 2900 euro pe persoană, ** o monedă:

1 $ = 0.94 €. O parte din această sumă, poate fi influențată de o schimbare a monedei dolar și va fi ajustată în mod corespunzător.


Inclus:
- Călătoria ** trenul spre Machu Picchu: bilete de tren, transferuri, tur ** ghid, cazare, bilete de intrare la Machu Picchu,

- Trekking Lares Valea ** transferuri, catâri, călăreți, ghizi, echipajului pentru gătit și asistarea, corturi, saci de dormit, saltele, cazare, mersul pe jos stick-uri, meniu complet de bord, bilete de intrare la situri arheologice.

- o săptămână în jungla amazoniană, inclusiv 3 ceremonii Ayahuasca, meniu pensiune completă, toate căzările, toate transferurile.

- excursii Valea Sacră și ateliere

- Seminar spiritual

- Toate spațiile de cazare în ocupare triplă sau duble ( ** excepția unui nopți în Lima de 8/9).
În cazul în care nu avem avion spre casă în 30 octombrie și trebuie să stăm peste noapte în Lima, vă rugăm să adăugați 70 de euro)
- Toate mic dejun-urile și majoritatea prânzurilor și cinelor, doar câteva nu sunt incluse, dar în Peru, produse alimentare sunt foarte ieftine și delicioase

- Transferuri de la / către aeroporturi

- Transferul și vizita ** ghid la comunitatea Chichubamvba

- Bilete de avion Lima National / Cusco / Lima & Lima / Pucallpa / Lima


Nu este inclus:

- Zbor international Europa- Peru și înapoi (. Aproximativ 500-700 de euro, în funcție de țară)

- Câteva prânzuri și cină, dar produsele alimentare din Peru este relativ ieftin și delicioase.

- Transfer la aeroport și cazare, daca doriți încă o noapte în Lima, pe 30/9. În acest caz, vă rugăm să adăugați 70 de euro.
- Bilet pentru a vizita Huayana Picchu sau de muntele Machu Picchu


OPȚIUNEA 2:

Machu Picchu & ayahuasca 3 ceremonii jungla amazoniană (20/9 - 30/9):

Participarea pentru această călătorie aventură în Peru este de 2500 euro pe persoană, ** o monedă

1 $ = 0.94 €. O parte din această sumă, poate fi influențată de o schimbare a monedei dolar și va fi ajustată în mod corespunzător.

Inclus:

- Călătoria ** trenul spre Machu Picchu: bilete de tren, transferuri, tur ** ghid, cazare, bilete de intrare la Machu Picchu,

- o săptămînă în jungla amazoniana, inclusiv 3 ceremonii Ayahuasca, meniu pensiune completă, toate cazările, toate transferurile.

- Seminar spiritual

- Toate spațiile de cazare în ocupare triplă sau duble ( ** excepția noapții de 8/9 în Lima)
În cazul în care nu avem avion spre casă în 30 octombrie și trebuie să stăm peste noapte în Lima, vă rugăm să adăugați 70 de euro)
- Toate mic dejunurile și majoritatea prânzului și cinei, doar câteva nu sunt incluse, dar în Peru, produsele alimentare sunt ieftine și delicioase

- Transferuri de la / către aeroporturi
- Bilete de avion Lima National / Cusco / Lima & Lima / Pucallpa / Lima


Nu este inclus:

- Zbor international Europa- Peru si inapoi (. Aproximativ 750 de euro, în funcție de țară)

- Puține prânzuri și cine, dar produsele alimentare din Peru sunt relativ ieftine și delicioase.

- Transfer la aeroport si cazare daca doriti o noapte în plus în Lima pe 30/9. În acest caz, vă rugăm să adăugați 70 de euro.
- Bilet pentru a vizita Huayana Picchu sau de muntele Machu PicchuINFORMATII IMPORTANTE - VA RUGAM CITITI

- Vă rog să veniți ** o inimă deschisă și un spirit inocent pentru aventură. Relaxați-vă și viața curge prin voi! Ne-am dori să aveți o experiență spontană, desigur, v-a exista un program, dar vă rugăm să îmbrățișați necunoscutul și neprevăzutul și tot ceea ce va aduce ** Binecuvântări drumul nostru.

- Vă rugăm să aveți o asigurare de călătorie valabilă în Peru

- Pașaport: trebuie să aiveți un pașaport valabil ** cel puțin 6 luni înainte de data de expirare din prima zi de sosire în Peru.


- aranjamente Viză:

Viza, timp de până la 90 de zile în Peru, sunt date la sosire și nu costă nimic (acest lucru este valabil pentru majoritatea țărilor și UE), compania aeriană ** care zbori poate să ofere formular de intrare în Peru saupoți să iei un asemenea formular la aeroportul din Lima.

** toate acestea, vă rugăm să verificați în numele dumneavoastră informațiile pentru țara din care zburați referitor la VIZA pentru Peru și alte detalii!

- Vaccinari:

Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră sau un serviciu medical oficial al țării dumneavoastră de a vă asigura vaccinarea pentru a vizita Peru.
Mai multe informații

ÎNSCRIEREA:

vă rugăm să ne trimite-ți un e-mail la

vivalavidaromania@gmail.com

specificând că doriți să participați în Excursie Peru, Obțiunea 1 sau Obținea 2

Înscrierea se **** până la data de 30/5/2017.

Pentru a rezerva locul va trebui să depună 30% din pachetul de cost (NERAMBURSABILE) și, de asemenea, pentru a rezerva biletele de avion. E necesar să ne trimiteți confirmarea dvs. de zbor. Vă rugăm să NU rezervați direct biletele de avion înainte de a ne contacta pentru a discuta detaliile și apoi puteți continua ** rezervarea.

Restul costurilor pentru "călătoria aventură" trebuie să fie plătite înainte de ** lună de plecarea în excursie, adică până pe 16 august 2017.

Vorbiți-le prietenilor despre această călătorie-aventură și chiar dacă nu veniți ** noi în excursie, puteți câștiga un premiu!PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII, CONTACTAȚI-NE pe adresa de e-mail:

Vivalavidaromania@gmail.com

Sau

pagina de Facebook:
Olimpia Mioara

Vă așteptăm, ** drag!
Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 2017

Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit 2017

Saturday 11. November 2017
759 shares
Lasten lauantai: Mimmi Lehmä ja Varis
Saturday 25. November 2017
6 shares
Vuorimieskillan 70. Vuosijuhla
Friday 24. November 2017
56 shares
Nimistöntutkimuksen päivät
Thursday 02. November 2017
10 shares
Italian mission to Slush 2017
Thursday 30. November 2017
16 shares
Jari Sillanpää - Valokeilassa
Sunday 29. October 2017
23 shares
Geysir ry. ** vuosijuhlat / anniversary gala
Saturday 28. October 2017
11 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now