Sunday, 23. July 2017, Mårslet, Tag & skriv! 2017 - Visioner og utopier

from 23. July 2017 - 1:00
till 29. July 2017 - 4:00
Mårslet
DenmarkMårsletTestrupvej 1108320
Show map
30 people attending
Event description
Litteraturens „Roskildefestival" med værksteder og foredrag. Mød Hanne Viemose, Lars Skinnebach, Mads Eslund, Pernille Abd-El Dayem, Anders Abildgaard, Kristian Bang Foss, Theis Ørntoft, Caspar Eric, Jens Larsen, Klaus Lynggaard, Christian Dorph m.fl.

Robotter, Trump, klimaforandringer, postfaktualitet, feminisme, EU, digitalisering, globalisering, Syrien osv. Vi lever i en flydende og skrøbelig tid, hvor meget er i opløsning, og hvor den yderste højrefløj og populisterne er i fremgang.

Hvad er svaret på det?

På Tag og skriv! sætter denne gang fokus på politiske, kunstneriske og litterær visioner og utopier, der kan pege i en anden retning for vores liv og vores samfund. I løbet af ugen kan du blandt andet møde digteren Lars Skinnebach, billedkunstneren Ferdinand Ahm Krag og forfatteren Theis Ørntoft.

Men Tag og skriv! er først og fremmest et skrivekursus for dig der gerne vil skrive og være sammen med nogle, der har den samme passion som dig. Hver formiddag er du en del af et skriveværkstedshold, hvor I laver skriveøvelser og får personlig og konstruktiv feedback. Og som altid er Tag og skriv! en kombination af foredrag, arbejde i værkstederne med egne tekster, oplæsningsaftner med tidens bedste forfattere, fest og hygge og samtaler over kaffe og et glas vin.

Vi ses!
Jens Larsen og Christian Dorph, kursusledere
Show me more
# FOREDRAG

Theis Ørntoft #/ forfatter

Ferdinand Am Krag #/billedkunstner

Menneskeskabte katastrofe-kratere på Sibiriens tundra

Lars Skinnebach #/forfattere

Øvelser og udvidet økologisk bevidsthedNB: Programmet opdateres løbende med flere foredrag.


FIKTION
Vi tror ikke, at man kan lære at skrive af andre, men med gode og præcise skriveøvelser og kvalificeret og konstruktiv kritik kan du blive udfordret og provokeret og blive bedre til at vurdere, hvad der er godt og skidt, når du skal finde din egen stil og din egen måde at skrive på. Det vigtigste er, at du har lysten til at skrive, og at du har mod på at forbedre og skærpe dit udtryk og på at få afprøvet talentet.

Værkstederne ledes af forfatterne Lars Skinnebach, Theis Ørntoft, Hanne Viemose, Caspar Eric, Pernille Abd-El Dayem og Christian Dorph.

MANUSKRIPTVEJLEDNING
Hvis du er en garvet skrivekursusdeltager, som arbejder seriøst på et sammenhængende manuskript, er Manuskriptvejledning måske noget for dig. Vi skal knokle koncentreret med tekstkritik og omskrivning. Vi skal undersøge hvad du skriver, hvordan du skriver, hvorfor du skriver, og vi skal arbejde med del og helhed, ydre form og indre sammenhæng set i forhold til stof og tematik.

Alle skønlitterære genrer er velkomne, romaner, noveller, digte samt tænkelige eller utænkelige blandinger. Undervisningen bliver intensiv med oplæg og enkelte skriveøvelser og massiv tekstkritik. Det er en forudsætning, at du har taget springet fra den enkelte tekst til forsøget på at samle tekster, at du med andre ord har et manuskript, som du brænder for at forbedre.

Værkstedet ledes af forfatterne Kristian Bang Foss, Anders Abildgaard og Mads Eslund

ESSAYISTIK
Essayet kan handle om alt. Det eneste, det kræver, er, at du er nysgerrig og tør lægge arm med et emne og undersøge det fra forskellige vinkler. På værkstedet skriver og læser vi essays.

Underviser er forfatter, essayist og rockanmelder på Dagbladet Information Klaus Lynggaard og Jens Larsen, der bl.a. har skrevet bøger om Helle Helle, Kim Fupz Aakesen, Naja Marie Aidt, Jokeren og Harry Motor.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
#/ INDKVARTERING
Værelserne er placeret parvist omkring en entré og et badeværelse. Priserne er totalpriser og indbefatter undervisning, fuldt ophold inkl. sengelinned og håndklæder, bus mellem Århus Hovedbanegård og Testrup på ankomst- og afrejsedage, undervisningsmaterialer, gruppebillede af kursisterne, evt. udflugt samt madpakke til hjemrejsen.

#/ PRISER
Dobbeltværelse: kr. 4.800.
Enkeltværelse: kr. 6.000.

#/ DAGKURSIST
Har du overnatningsmuligheder uden for skolen, kan du blive dagkursist. Som dagkursist er du naturligvis velkommen til at deltage i alle måltider, aftenarrangementer mv. på skolen.
Uden overnatning: kr. 3.600.

#/ SÆRPRIS FOR STUDERENDE PÅ SOVESAL
Et begrænset antal studerende under 30 år kan indkvarteres på sovesal. Kopi af studiebevis medsendes ved tilmelding til testrup@testrup.dk.
Sovesal: kr. 2.400.

Forsidefoto: Frederik Jacobi

Sunday, 09. July 2017, Bangkok, Tri Dash Bangkok – Jul 2017

from 09. July 2017 - 7:00 till 10:00
Bangkok
ThailandBangkokนิคมอุตสาหกรรมบางปู10280
Show map
7 people attending
Event description
Individual & Relay (Swim 0.4 Km – Bike 20 Km – Run 5 Km)


Ronde van Borum 2018

Ronde van Borum 2018

Sunday 01. April 2018
43 shares
Kunst håndværk og design marked på Godsbanen

Kunst håndværk og design marked på Godsbanen

Thursday 05. April 2018
33 shares
Clemens - Den Anden Verden - VoxHall
Friday 13. April 2018
38 shares
Seebach
Saturday 21. April 2018
65 shares
Århundredets Festival 2018
Friday 02. March 2018
19 shares
Aarhus: Sofie Hagen - Dead Baby Frog
Friday 02. March 2018
11 shares
The Street Coffee Run
Saturday 02. June 2018
26 shares
Bestseller Aarhus City Halvmarathon 2018
Sunday 24. June 2018
687 shares
Udsolgt! Veto på VoxHall
Friday 09. March 2018
93 shares
Highland Mountainbike Challenge 2018
Sunday 20. May 2018
64 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now