Saturday, 25. November 2017, Auckland, Walking Stars 2017

from 25. November 2017 - 20:00 till 23:00
Auckland
New ZealandAucklandDomain Drive1010
Show map
445 people attending
Event description
Walking Stars is a night-time walking half marathon, bringing people together to raise $500,000 to support the work of Cancer Society.

Walking Stars is a half marathon that is achievable by everyone. You can choose to power walk, stride or stroll, but no running! The event begins after sun down and takes you on a starlit stroll past some of Auckland’s finest landmarks.

Super Early Bird Entries are available now for just $49! Your entry includes:

- $40 Shoe Science voucher
- Walker number & back sign
- Training plan
- Finisher medal
- Lifelong memories

Your registration fee covers the cost of the event and your fundraising efforts will support the work of Cancer Society. You'll get your own online fundraising page to share with friends and family, and every dollar you raise helps to fund cancer research, support and prevention.

Wednesday, 29. November 2017, København, Chris MacDonald 2017 - Ingen ko på isen - Rejsen fortsætter

from 29. November 2017 - 19:30 till 21:30
København
DenmarkKøbenhavnNyropsgade 39-411602
Show map
37 people attending
Event description
INGEN KO PÅ ISEN 2017 - REJSEN FORTSÆTTER

Er du én af de mange tusinde, der har været inde og opleve Chris MacDonalds foredrag Ingen ko på isen - fra træls til trivsel? Og har du stadig appetit på at høre mere om trivsel? Og om hvad der skal til for at manøvrere i en verden med accelererende tempo, nye sociale medier og opfattelsen af mindre og mindre tid? Eller er du én af dem, der ikke nåede det? Og er du ikke bange for at få serveret et par underholdende sandheder om os selv, og hvor vi som danskere er på vej hen? Så har du nu en oplagt mulighed for at hoppe på vognen og købe en billet til fortsættelsen - og ovenikøbet samtidig støtte et godt formål.

Til 2017-foredraget får du en fantastisk underholdende aften med masser af ny inspiration og opdateret viden inden for trivsel og vitalitet. Chris deler bl.a. ud af eksempler og nye erfaringer fra sit seneste tv-projekt - og der er som altid latter-garanti samt masser at tænke over...

Chris MacDonald er uddannet human fysiolog og samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere, der som få konstant udvikler sine foredrag med nyt indhold og nye formidlingsteknikker. Med en billet i hånden får du derfor en fantastisk cocktail af både underholdning i verdensklasse og masser af videnskabeligt input fra øverste hylde.

Foredragsoplevelse ud over det sædvanlige - og stor del af billetindtægter går til godt formål
Arrangementet er lavet sammen med Chris og med ønsket om at give dig en foredragsoplevelse og -aften du ikke er vant til. Der er typisk mange mennesker til foredragene, men vi har meget fokus på, at der altid er gode pladser til alle. Derfor sælges der kun så mange billetter, at alle får en rigtig god oplevelse. Alle vores arrangementer med Chris har indtil nu været udsolgte.


Chris donerer sit honorar til velgørenhed
Derudover er vi utrolig glade for at kunne fortælle, at Chris har valgt at donere 100% af sit honorar for aftenen til etablering af voksen-barn-bevægelsespladser rundt i Danmark. Det tager vi virkelig hatten af for! På disse pladser vil børn og deres voksne kunne mødes til samvær, nærvær og fælles bevægelse. Det tror Chris på styrker trivslen for voksne og børn. Så når du køber billet til Chris’ foredrag, støtter du det gode formål.
Bruno Mars at Spark Arena (Official)

Bruno Mars at Spark Arena (Official)

Saturday 03. March 2018
155 shares
Euphony 21st Anniversary Reunion 2018
Friday 19. October 2018
6 shares
19th Senior Oceania Karate Championships
Friday 18. May 2018
6 shares
Horleys O Rock
Sunday 20. May 2018
11 shares
Aqua is cool. Catatonically so.
Friday 06. December 2024
55 shares
Bruno Mars : 24k Magic World Tour
Tuesday 27. February 2018
38 shares
DeLorean owners invitation
Monday 30. December 2019
6 shares
Auckland to Sydney Cruise
Sunday 18. February 2018
60 shares
To Grow Roots Where They Land
Monday 12. October 2020
11 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now