Friday, 09. February 2018, Amed, 10 Dages Transformations Retreat Tilbage Til Dig På Bali

from 09. February 2018 - 16:00
till 18. February 2018 - 11:00
Amed
IndonesiaAmedLean Village, Bunutan | Abang, Karangasem, Amed, Abang, Bali, Indonesia80852
Show map
6 people attending
Event description
VEND TILBAGE TIL DIN KERNE OG LEV ET LIV MED BOBLENDE LYKKE, SELVTILLID OG EVENTYRLYSTEN.

På 10 dage guider jeg dig igennem et meningsfuldt og transformerende kundalini yoga og essens retreat som vil kalde dig hjem til din sande essens. I de smukkeste naturomgivelser vil du for alvor forbinde dig med den du virkelig er, med dine dybe ønsker, drømme og passioner. Tæt på havets brusen og med yogaen som din katalysator vil du få større adgang til din knivskarpe intuition, kreativitet og lyst til at folde dig selv ud og lade din indre eventyrlysten tage sin plads.

Med denne stærke forbindelse til din essens kan du let lade sjælen udtrykke sig og så slipper du for den der følelse af at livet ALT FOR OFTE byder på udfordringer der tager pusten og modet fra dig.

Din kontakt til din essens bliver gradvist skarpere og skarpere, jo mere du begynder at give dig selv opmærksomhed, kærlighed og lytte til din intuition. Fra det ståsted vil du have større selvtillid, trives meget bedre, føle sommerfuglene baske rundt i maven og have en dyb tryghed i den du er. Det vil være dig der har tryllestaven i egen hånd ift dit liv.

Dine redskaber på forløbet bliver din krop, dit dybsindige sind og kærligheden. Vi arbejder med at få implementeret den lettere svævende spirituelle visdom ned i kroppen, og ind livet igennem yoga, meditation, dagbogskrivning og natur.

Jeg vil undervise dig i at komme tilbage til din kerne og tage dig i hånden og guide dig igennem, trin for trin her på gudernes ø vil du føle dig inspireret og ustoppelig.

Hvis du føler en sjælelig tiltrækning på dette, så er det mit løfte at tage dig under mine vinger, og vise dig den magiske rejse HJEM.

5 Årsager Til At Du Vil STOR ELSKE Dette Retreat:

Show me more

1. Bali er magisk, for 2 år siden tog mit knuste hjerte den beslutning at rejse til Bali for at finde mig selv igen. Allerede da jeg trådte ud af lufthaven mærkede jeg Balis varme, både fysisk men også hjertevarmen og åbenheden. Jeg følte mig hjemme. Jeg havde egentlig blot tænkt mig at blive en måned, men en måned blev hurtigt til to. Jeg var opslugt af den magi som fandt sted her. Jeg vidste at dette sted ville blive et sted at vende tilbage til igen og igen. Et sted jeg havde lyst til at dele med så mange søgende væsner som muligt. Bali kan ikke beskrives med ord. Det skal opleves med hele hjertet og kroppen.

2. Du kommer til at bo på stranden. Forestil dig at vågne op til lyden af bølgernebrus, kunne tage en dukkert når du vil. Kunne finde ro og fred i sjælen. Kunne ligge og læse på stranden så meget som du har lyst til.

3. Kundalini yogaen kan forvandle dit liv, det er i hvert fald min erfaring. Da alt så mørkest ud i mit liv fandt jeg styrke og mod i yogaen. Uanset hvad der skete ville jeg altid have min yogamåtte at træde ind på. Som et trylleslag transformerede yogaen min sorg til glæde og mit hjerte blev rørt gang på gang af dens magi. Jeg vil lære dig at anvende yogaen som en fast det af dit liv så du kan høste dets magiske dråber hver evig eneste dag.


4. Du vil få tid og ro til at MÆRKE Jeg kender intet bedre måde at åbne op for sjælens stemme end i ro, natur og høje doser yoga og meditation.

5. Du vil opleve eventyr og magi, Hvis paradis på jorden findes så må Bali være dette sted. Her er der plads til både eventyr og livs nydelse.

RETREAT INFO

Dato: 9-18. Februar 2018

Sted: Bali på luxus resort stedet: Life in Amed

Mad: vegetarisk, sukkerfri, glutenfri og mælkefri.

Retreatet indeholder:

-3 x vegetariske måltider pr. dag.

- Kundalini Yoga undervisning 1 gang pr. dag.

- Kundalini Meditation hver aften.

- Kundalini Lecture (hver dag nyt tema alt fra Pranisk Power til Krystalklart sind se nærmere på hjemmesiden)

- Overnatning på luksus resortsted direkte på stranden, hvor du deler værelse med én anden deltager.

- Logi fra d. 9 februar - d. 18 februar 2018

- Pick up fra lufthavnen

- Udflugt til koralrev med mulighed for at snorkle og se delfiner

- Eventyrs Udflugt til Ubud

(Indeholder ikke flybillet eller rejseforsikring)

SE ALT DET PRAKTISKE INFO OG MEGET MERE PÅ HJEMMESIDEN:

Tilmeding eller spørgsmål via mail contact@soul-fitness.dk

Hvis du kan mærke dette rører på noget i dig kan du komme med på Retreatet, som har den mission at arbejde intenst med din egen forbundethed, forbindelse til din ægte essens!

Sat Nam
Nickoline
Sua namorada sabe que você é solteiro?
Friday 31. May 2024
2511 shares
Dave's Bachelor Party
Thursday 03. February 2050
7164 shares
WwwSex
Thursday 18. July 2019
21 shares
NakedGirls
Wednesday 17. July 2019
31 shares
ShemaleSex
Tuesday 16. July 2019
19 shares
Find more interesting events
Get recommendations for events based on your Facebook taste. Only click, that's it!Show me events suited for meNot now